INKS. este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

INKS. este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store aleasa de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, titlul fiind creat de catre compania care a adus un alt joc popular, Lumino City.

INKS. este un joc de pinball de noua generatie, el combinand gameplay-ul clasic cu o serie de provocari tactice prin care utilizatorii pot crea diverse opere de arta interesante in momentul in care mingea de pinball se loveste de panzele pictate.

INKS updates pinball for a new generation. It combines the joy of pinball with skilful tactical challenges, and allows you to create wondrous works of art as the ball smashes around the canvas. Blocks of colour burst like beautiful fireworks across the surface, building up in vivid layers and recording a visual history of your game as you perfect your score.

INKS. are peste 100 de mese de joc disponibile pentru noi, peste 24 de panze prin care putem crea operele de arta si are un design modern care ne ofera cea mai buna experienta de joc pentru folosirea titlului.

  • Beautiful and elegant design
  • Over 100 unique tables to play
  • Perfectly balanced gameplay
  • Each canvas tells the story of your game
  • Share your favourite levels and high scores

INKS. este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.

INKS.