Test de performanta pentru toate iPhone lansate pana acum

Toate terminalele iPhone lansate pana in prezent de catre compania Apple apar intr-un test de performante inedit, un youtuber dorind sa ne arate cum au evoluat smartphone-urile celor din Cupertino de-a lungul a aproape 9 ani de existenta.

De la iPhone 2G si pana la iPhone SE, toate modelele de iPhone lansate pana acum sunt puse fata in fata cu diverse versiuni ale iOS lansate in ele, insa rezultatul este unul surprinzator cand vine vorba despre unele dintre teste.

Mai exact, iPhone SE porneste primul si are cel mai mare scor in benchmark, iar iPhone 4S cu iOS 9 este cel mai incet iPhone existent pe piata, el fiind intrecut pana si de iPhone 2G in performante, lucru la care multi probabil nu se asteptau.

Deci, ce parere aveti despre acest test ?

13 COMENTARII

  1. Care sunteti pe orange romania? Stie vreunul de ce mie imi scrie orange cu ‘O’ mare? Am un iphone SE ios 9.3.1

  2. Unde e individul cu KTA are un SE roz?
    KTA are un SE space grey si e foarte multumit.
    KTA a renuntat la iPhone 6s + pentru SE❗️???

  3. Din ce vad eu fiecare om si’a luat un device in functie de ceva . Eu pana la 6 plus nu am scapat telefoane din mana ,ăla il scapam de 3 ori pe luna . E bun acasa ca si tableta dar cand iesi in lume ai mai avea nevoie de o mână. SE-ul e foarte practic si pe mn nu ma intereseaza ca lumea nu stie ca e 5s sau SE :-).vorbe ce nu ma intereseaza.e un telefon f bun