Urmareste LIVE finala Eurovision pe iPhone sau iPad

In aceasta seara se va desfasura finala Eurovision 2016 si pentru ca acest concurs este atat de important pentru europeni, evenimentul va fi transmis in direct pentru toti cei interesati sa-l urmareasca, stream-ul live fiind disponibil direct prin intermediul YouTube.

Organizatorii Eurovision au pus la dispozitia lumii intregi stream-ul prin care poate fi urmarita finala competitiei muzicale, iar avand in vedere ca toata transmisiunea se va face prin intermediul YouTube, oricine o va putea urmari inclusiv de pe iDevice-uri.

Mai jos aveti stream-ul care va incepe la ora 22:00, ora Romaniei, conform organizatorilor, deci pana in acel punct veti fi intampinati de mesajul de asteptare, iar de la acea ora veti putea urmari toate reprezentantiile artistilor care au reusit sa ajunga in finala.

4 COMENTARII

  1. Radu, nu s a spus ca se poate vedea doar pe iphone sau ipad, zaone a spus ca ORICINE poate viziona si INCLUSIV cei cu ideviceuri, deci merge vizionat si cu verzisorii. Problema este, cine mama dqlui se uita la o asemenea mizerie de concurs, unde se voteaza intre ei ca prostii. Michael Jackson sau Madonna de participau pt Romania nu aveam absolut nici o sansa de castig. Deci nu va stricati sambata cu asa o latura.