Prima Pagina Orange Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile Soarelui

Orange ofera Wi-Fi gratuit in trenurile Soarelui

8

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea unui program menit sa aduca Wi-Fi gratuit in Trenurile Soarelui, adica trenurile care circula pe ruta Bucuresti – Constanta si retur, in perioada 01 mai – 15 septembrie 2016.

Vagoanele marcate cu Orange Wi-Fi Zone vor avea Wi-Fi gratuit oferit de catre Orange Romania pentru toti calatorii, astfel ca veti putea naviga pe internet la mare viteza cu ajutorul tehnologiei celor de la Orange, ea fiind cel mai probabil bazata pe 4G.

Sistemul oferit de catre Orange in trenurile CFR are la baza solutia Orange Business Wi-Fi, iar daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as spune ca o idee mai buna decat asta nu exista, mai ales ca in aceste calatorii semnalul nu este intotdeauna suficient de bun pentru a oferi o conexiune rapida la internet.

De Wi-Fi gratuit in trenurile CFR, care merg spre Constanta, se vor bucura absolut toti calatorii, indiferent ce retea de telefonie mobila folosesc, astfel ca daca veti avea ocazia de merge spre mare cu un tren CFR, cautati vagonul Orange Wi-Fi Zone.

Orange aduce distracția în drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit în Trenurile Soarelui

Bucureşti, 16 mai 2016. Orange aduce distracția în drumul spre mare pe perioada estivală. În perioada 01 mai – 15 septembrie, călătorii de pe ruta București-Constanța și retur se bucură de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu „Orange Wi-Fi Zone”, având acces de mare viteză la conținutul preferat, fără a fi condiționați de rețeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează. Divertismentul este garantat pentru întreaga familie, pentru că traficul este verificat din punct de vedere al conținutului, astfel încât să fie sigur inclusiv pentru cei mici, dar și pentru a preveni riscurile care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

Conectarea la internet în trenurile CFR are la bază soluția Orange Business Wi-Fi și permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

Astfel, Orange completează portofoliul de proiecte prin care oferă conectivitate în mișcare. În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienți Orange, iar între timp serviciul a fost extins și în alte orașe din țară, precum Timișoara și Caransebeș. Tot în 2015, Orange, în parteneriat cu Dacia, a dezvoltat soluția pentru ediția specială Dacia Duster Connected by Orange. Mașina dispune de Wi-Fi la bord și pe perioada călătoriei, în autovehicul pot fi conectate până la 10 dispozitive, simultan.

„Prin Orange Business Wi-Fi în mișcare demonstrăm că soluțiile Wi-Fi de calitate nu trebuie neaparat să fie legate de un punct fix. Credem în serviciile de transport inteligente, iar accesul instant la informații și distracție pentru utilizatori reprezintă o componentă esențială a acestora. Mai mult, pasagerii au ocazia de a participa la îmbunătățirea serviciilor oferite de CFR Călători prin completarea unui scurt chestionar în momentul conectării. În acest mod, se obțin date în timp real referitoare la călătorie, informații legate de trenurile de pe traseu, cât și date privind satisfacția clienților.”, a declarat Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager, Orange România.