Tim Cook dezvaluie planurile Apple in India, viziteaza Dubai

Tim Cook a avut o saptamana foarte incarcata deoarece actualul CEO al Apple a vizitat, China, India si Dubai pentru a vedea oficiali ai guvernelor, parteneri locali, dezvoltatori, Apple Store-uri si a se intalni cu diverse vedete indiene.

Intr-o intalnire cu prim-ministrul Indiei, Tim Cook a dezvaluit ca Apple intentioneaza sa investeasca in India in urmatorii 1000 de ani, compania americnaa dorind sa construiasca mai multe magazine in tara, dar si sa inceapa sa vanda iPhone-uri reconditionate.

Mai mult decat atat, Apple investeste intr-un accelerator de aplicatii in India, dar si intr-un centru menit sa imbunatateasca Apple Maps, cei din Cupertino facand investitii masive in tara pentru a convinge guvernul sa-i permita sa-si desfasoare planurile privind vanzarea de terminale iPhone.

Partea comica a vizitei din India este ca Tim Cook a fost prezent intr-un magazin al unui partener Apple si a identificat ceea ce parea a fi o carcasa contrafacuta, angajatii grabindu-se sa-i explice faptul ca era una originala, CEO-ul Apple fiind derutat din cauza modului de impachetare, dar si al culorii carcasei.

Cook shared Apple Inc’s future plans for India. He spoke of the possibilities of manufacturing and retailing in India. He appreciated the breadth of young talent in India and said the youth have significant skills which Apple would like to tap.

Separat de India, Tim Cook a fost prezent si in Dubai unde a vizitat Apple Store-ul din mall of the Emirates si si-a facut poze cu cei prezenti in magazin, plimbarile internationale continuand cu Amsterdam, unde el va vorbi in cadrul unei conferinte dedicate startup-urilor.

4 COMENTARII

  1. Cât de penibilă e aviditatea ăstora de la Apple! Se prostituxază Tim neîncetat pentru bani si putere, lăsând impresia ca il împinge cineva de la spate. Ar trebui sa renunțam la iPhone ,oricât de mult ne place, doar pentru a le arăta nesatulilor ăstora ca efectul de turmă poate avea si o alta direcție