Prima imagine reala cu iPhone 7 confirma lipsa schimbarii in design

Prima imagine reala cu iPhone 7 a aparut in cursul acestei dimineti pe internet, ea confirmand, din pacate, faptul ca noul smartphone al celor din Cupertino va arata exact precum cel pe care Apple il vinde in momentul de fata, cu foarte mici schimbari.

Imaginea de mai jos a fost facuta de catre o persoana din China, cel mai probabil din lantul de producatori de componente pentru terminale iPhone, carcasa prezentata de catre ea trebuind sa fie cat mai aproape de realitate, iPhone 7 urmand a arata exact asa.

Puteti vedea ca aceasta carcasa nu mai este separata de antene in 3 parti distincte, dar si ca a sa camera principala iese in afara carcasei, exact precum in cazul iPhone 6S, deci din pacate nu vom scapa de acest defect de design, desi foarte multa lume cerea acest lucru.

Singurul lucru bun din tot ceea ce vedem in imagine are legatura cu noua camera, aceasta avand un senzor de imagine mai mare, semn ca fie vorbim despre o crestere a numarului de megapixeli, fie vom inregistra poze la o calitate mult mai buna.

imagine reala iPhone 7

Separat de imaginile cu ceea ce pare a fi o carcasa reala a iPhone 7, din China avem doua imagini noi in care este prezentat un cablu care face legatura intre placa de baza si alte componente folosite in noul smartphone al celor din Cupertino.

Puteti observa in aceste imagini ca logo-ul Apple este prezent impreuna cu sistemul de identificare al componentelor folosit in mod normal de catre partenerii companiei Apple, deci ea pare a fi 100% reala, cel putin in baza a ceea ce putem distinge din poza.

componenta iPhone 7

Acestea fiind spuse, daca aceasta imagine cu iPhone 7 este intr-adevar reala, atunci avem parte de o dezvaluire majora facuta cu mult timp inainte ca Apple sa anunte noul sau smartphone, iar in saptamanile urmatoare am putea avea parte de imagini similare.

componenta iPhone 7 1