Apple va produce un numar record de terminale iPhone 7

Desi nimeni nu se astepta la acest lucru, compania Apple a luat decizia de a produce mult mai multe terminale iPhone 7 decat anticipau analistii din SUA sau Asia, iar partenerii sai asiatici ar fi primit deja comenzile in vederea fabricarii noilor terminale.

Conform surselor asiatice apropiate companiei Apple, cei din Cupertino ar fi cerut fabricarea a 72 – 78 de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cel mai mare numar de terminale pe care Apple l-a cerut vreodata de la partenerii sai.

Desi analistii si partenerii Apple se asteptau la comenzi de 65 de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iata ca in final compania americana a facut alte calcule si considera ca noile smartphone-uri vor fi extrem de cautate in baza noutatilor pe care le vor contine.

Foxconn si Pegatron raman in continuare principalii parteneri Apple care asambleaza terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru compania Apple, cei de la Foxconn urmand a primi mare majoritate a comenzilor, cei de la Pegatron urmand a fabrica pana in 20% – 30% din total.

Taiwan’s Economic Daily said Apple had asked its suppliers to produce 72 to 78 million new iPhones by the end of the year, the highest production target in about two years. The street had expected only 65 million iPhone 7s to be produced this year. Hon Hai Precision Technology will remain the key assembler for iPhone 7 and Pegatron will be involved in the assembly process too.

Avand in vedere ca vanzarile de iPhone-uri sunt in scadere in momentul de fata, putina lume se asteapta ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie fabricate in cantitati foarte mari, insa cei de la Apple par sa aiba alte planuri pentru cele doua smartphone-uri noi.