iPhone 7 va fi mai gros, 7 Plus are ecran fara margini

In aceasta seara va vorbesc din nou despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, mai exact despre doua noi schite ale celor doua terminale, ele fiind preluate direct din China, tara din care vin toate informatiile in legatura cu noile smartphone-uri ale companiei Apple.

Spre deosebire de restul schitelor aparute pana acum, aceasta noua ne arata ca iPhone 7 va avea 7.2mm grosime, deci va fi cu 0.1mm mai gros decat iPhone 6S, insa diferenta este insesizabila de catre utilizatori si nu va afecta accesoriile.

Mai mult decat atat, schitele pentru ambele terminale ne arata ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea camere care ies in afara carcasei si nu au port audio de 3.5mm, dar acest lucru l-ati citit de atatea ori incat mi-e greu sa cred ca nu il mai credeti.

Separat de noutatea privind grosimea iPhone 7, schita pentru fratele sau mai mare ne spune ca iPhone 7 Plus va avea un ecran fara margini la carcasa, lucru pe care l-am vazut pana acum doar in concepte, insa aceasta este prima oara cand auzim despre o asemenea schimbare.

schita iPhone 7 mai

Avand in vedere ca alte schite aparute pana acum nu sugerau faptul ca iPhone 7 Plus va avea ecran fara margini la carcasa, exista posibilitatea ca informatia de acum sa fie falsa, sau ca aceasta schita sa fie mai noua decat celelalte si sa prezinte o schimbare facuta recent de catre Apple.

Separat, puteti vedea in schita pentru iPhone 7 Plus si un Smart Connector, acesta fiind prezentat ca unul dintre elementele unui sistem de incarcare wireless ce este pregatit de catre compania Apple, insa acest sistem are sanse mici sa fie implementat anul acesta.

schita iPhone 7 Plus mai

Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus ar putea fi un iPhone demn de cifra pe care o are in nume, in timp ce iPhone 7 ar putea fi doar o versiune mai groasa a iPhone 6S, care are hardware mai bun si nimic suficient de notabil in ceea ce priveste design-ul.