Prima Pagina masina Apple Elon Musk dezvaluie data de lansare a masinii Apple

Elon Musk dezvaluie data de lansare a masinii Apple

Presedintele Tesla, Elon Musk, a dezvaluit intr-un interviu cand va fi lansata masina Apple pe pietele globale.

Presedintele Tesla, Elon Musk, a vorbit noaptea trecuta intr-un interviu despre Tesla, dar si despre competitoare pe care compania sa le are si le va avea in viitor, iar Google si Apple au fost aduse in discutie in baza proiectelor pe care le au in desfasurare.

Conform presedintelui Tesla, desi cei de la Google dezvolta de ceva vreme sisteme de ghidare autonoma pentru masini, compania nu este interesata sa produca automobile, ci va licentia tehnologia catre alti producatori, asa ca Tesla nu priveste Google ca o competitoare.

In ceea ce priveste compania Apple lucrurile sunt diferite, Elon Musk fiind de parere ca Apple va fi o competitoare pentru Tesla in viitorul nu foarte indepartat deoarece Apple are deja in dezvoltare o masina electrica, iar in viitor ea ar putea deveni inclusiv autonoma.

Partea interesanta a lui Elon Musk sta intr-o afirmatie controversata, el afirmand ca Apple a inceput prea tarziu sa dezvolte o masina autonoma, iar din aceasta cauza Tesla nu o considera ca fiind o amenintare foarte mare in viitorul apropiat.

Google’s done a great job at showing the potential of autonomous transport, but they’re not a car company. So they’d potentially license to other companies. I wouldn’t say they’re a competitor. – I think it’s great what that Apple’s doing this, and I hope it works out. I’d think there will be volume production no sooner than 2020. Is that too late?

In ceea ce priveste lansarea masinii Apple, presedintele Tesla este de parere ca ea nu va ajunge pe piata mai devreme de anul 2020 si el considera ca atunci va fi prea tarziu pentru ca cei din Cupertino sa poata influenta in vreun fel piata automobilelor cu masina lor.

Ceea ce Elon Musk ignora este faptul ca Apple a adus de multe ir produse pe piete mature si a dat calculele tuturor peste cap, asa ca aici presedintele Tesla greseste foarte mult cu gandirea sa, mai ales ca BMW a anuntat ca lansa primele masini autonome in cam aceeasi perioada.

 • Srb Srb

  corect

 • Srb Srb

  si cu smartphone sau tableta au inceput tarziu si uite ce bine au mers…au obligat si pe ceilalti sa vina cu chestii si mai bune…cand se grabesc cum au facut-o cu apple watch au nevoie de 3 generatii sa ajunga un produs calumea

 • NicKel

  nu contest asta.. dar sunt de parere ca mai are de lucrat la imagine 😉

 • Eu.G

  E la fel de arogant cum era al’ de la Blackberry…si s-a vazut ce s-a ales de ei

 • V.P

  Nu are la ce sa lucreze , stie perfect ce face . Eu sunt sigur ca primeste informatii si e la curent cu evolutia masinii Apple .
  Poate din cauza asta e asa de sigur , la urma urmei o masina nu o livrezi in cutie cu incarcator si cablu .

 • Mircea Radulescu

  Apple o sa vrea profit mare, de aceea Elon Musk e asa de relaxat.

 • Rivaldo

  Sunteti niște cre ti ni daca considerați ca Elon Musk e un re tard. E un geniu!!!! A revolutionat industria auto. Voi in timp ce munciti pe 2000 lei(caz fericit) el dezvolta tehnologii noi si ajuta cu ceva omenirea asta. Acest om(si intreaga lui echipa) a/au aratat ca se poate. Sper ca in 3,4 ani sa-mi iai o Tesla model 3. Toate bune.

 • Stau si ma intreb daca te-a jignit cineva pe tine in vreun fel de te comporti atat de anormal..

 • Rivaldo

  Nu suport ipocriții. Oameni care eticheteaza gratuit pe unul sau pe altul care a pus umarul la progresui acestei societați. De asemenea ,nu suport haterii Apple/Samsung. Toti tam pitii uitand ca totul e relativ. Frumusetea este in ochiul privitorul. Aceleasi discutii interminabile despre Apple vs Samsung nu niste argumente de toata jena. Cumparati-va fratilor doar produsele care va satisfac nevoile. Incetati in a intra in spirtul de turma. Ar fi mai multe dar mi-e lene sa scriu…noapte buna

 • Mihai

  Are un pr excelent, el însuși fiind un pr-ist de geniu, iar voi cine sunteți?

 • V.P

  Inevitabilul s-a produs iar @NicKel a primit ceea ce trebuia sa primeasca .

 • sergiu350

  Nu are ce procese sa aibă Apple cu Tesla, fiindcă Tesla a pus la dispoziție toate patentele sale gratuit.

 • V.P

  Hai ca te-ai sucit :)))).