SemiRestore9 face restore la iOS 9 – iOS 9.1 fara a pierde jailbreak

Semi-Restore9 face restore la iOS 9 - iOS 9.1 fara a pierde solutia de jailbreak pe care o ai instalata in iPhone, iPad si iPod Touch.

SemiRestore9 pentru iOS 9 – iOS 9.1 a fost lansat in cursul zilelor trecute, programul permitandu-le utilizatorilor sa faca restore la aceste versiuni ale iOS fara a pierde jailbreak, compania Apple impiedicand instalarea acestor versiuni ale sistemului de operare.

Programul Semi-Restore este vechi, a fost lansat in perioada in care iOS 5 era oferit de catre compania Apple si a fost actualizat pana acum pentru a ne oferi optiunea de a face restore fara a pierde jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch care au jailbreak.

SemiRestore9 functioneaza NUMAI pe terminalele care au deja jailbreak, deci daca aveti un dispozitiv care nu are jailbreak si aveti oversiune a iOS mai mare de iOS 9.1, atunci nu va ganditi ca veti putea folosi acest program deoarece este imposibil.

SemiRestore9 nu va permite sa instalati o versiune mai mica a iOS decat cea semnata de catre compania Apple, programul facand un asa-zis restore, adica o curatare a fisierelor din terminalele voastre fara a afecta integritatea sistemului de operare sau jailbreak.

SemiRestore9 nu functioneaza pe terminalele care nu mai pornesc din cauza unui tweak care blocheaza initierea sistemului de operare, deci va puteti folosi de el numai daca aveti jailbreak si doriti sa va curatati terminalul de tweak-uri si alte chestii instalate care ingreuneaza dispozitivul.

SemiRestore9 este compatibil cu toate terminalele iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza iOS 5 – iOS 9.1.

SemiRestore9 poate fi descarcat din aceasta pagina, iar aici aveti un tutorial SemiRestore care va spune cum sa folositi programul, procedura fiind aceeasi, chiar daca versiunile de iOS sunt diferite.