Sondaj : Cat de des incarci iPhone ?

Autonomia bateriei iPhone a fost si va ramane una dintre marile probleme ale smartphone-ului vandut de catre cei de la Apple si asta in ciuda faptului ca modelele cu ecrane de 5.5 inch au baterii care depasesc 2700 mAh.

O data la doi ani compania Apple creste capacitatea de stocare a bateriei iPhone si imbunatateste componentele pentru a consuma mai putina energie, insa eforturile sale nu se vad chiar atat de bine in autonomia bateriei dispozitivelor noastre, dupa cum prea bine stiti.

In aceasta idee, exista persoane care isi incarca iPhone-urile de mai multe ori pe zi pentru a se bucura de functionalitatea lor, asta desi compania Apple ne spune ca terminalele lor au suficienta energie pentru a functiona intreaga zi, lucru care nu este intotdeauna adevarat.

Desi am un iPhone 6S Plus, in zilele in care trebuie sa fac drumuri prin oras, sau prin afara localitatilor, trebuie sa incarc terminalul noaptea, sau chiar pe timpul zilei, iar daca mai folosesc o aplicatie de navigatie, trebuie sa il incarc in masina, altfel se inchide.

Bateria iPhone este departe de a fi satisfacatoare, iar in aceasta idee sunt curios cat de des va incarcati voi iPhone-urile ?


37 COMENTARII

  1. Din 2009 (3GS), in fiecare noapte. Nici un model / baterie nu m-a tinut vreodata si a doua zi cu 4 conturi de mail setate pe push, 2 – 3 ore insumate pe zi de facebook, o ora de waze, ecran activ 7 – 8 ore / zi 🙂 In conditiile date, eu unul sunt multumit de 6s Plus.

  2. iPhone 6s plus. Odata la o zi jumate. Cum e mai rău. Ar trebui sa-l încarc in fiecare noapte. Daca nu il încarc noaptea a doua zi plec de acasă cam cu 35 % sau 40 %. Procentaj care nu imi ajunge pentru toata ziua.

  3. Iphone 5s “replacement” august anul trecut;este ora 12 acum (UK)Am vorbit in total 2 ore pe skype si am mai citit foarte putin una alta ,mi-a ramas baterie 23% din incarcat 100% dimineata .

  4. I6s iOS 9.2 il încarc o data pe zi câteodată il încarc si la 1 zi jumate (3G ,locația dezactivată , luminozitatea 50% , 7 aplicații deschise in permanenta îmi place sa le am deschise decât sa le caut sa le deschid/închid tot timpul si cu ajutorul force touch ..3D touch sau cum s-o numi sa fac app switcer precum alt+Tab la calculator. Cum este iOS 9.3.2 comparativ cu iOS 9.2 ? (baterie, perfomante etc). O zi buna

  5. Eu, de regula, il incarc odata la 2 zile, la munca. Muncind noaptea, il las sa se incarce la calculatorul din birou si ma tine bateria destul de mult. De cand il scot de la incarcat 2-3 dimineata, pana la 5-6 seara, a doua zi. Am iPhone 6 plus. Ma tine si mai mult daca nu ma joc si nu stau pe net.

  6. I4s momentan…in unele zile,il încarc de doua ori,in altele, o data…totuși,un smartphone il ai pt e-mail,navigație,jocuri,fb/whatsapp/fb mess/skype/…nu doar pt funcția lui principala(Tf mobil)!?

  7. KAT
    Tine telefonul in cutie ,, asta este motivul pentru care il încarcă la 72 ore.
    Acum am realizat ca el defapt nu are nici iPhone nici iPad.
    Cand o sa apăra i7 sigur o sa isi cumpere i7 si bateria o sa țină si mai mult si asta il tine in cutie ca el nu fumează ca nu il lasă mămica.

  8. Vroiam sa i vad pe botanisti.
    Serios bateria ma tine cam 48 ore, 6ore utilizare net+convorbiri.
    Acum 50% baterie,3 ore utilizare si 40 ore de la ultima incarcare.
    ? care nu cred pot primi un print screen .Q.E.D.

  9. Acum am înțeles si nivelul tau de cultura , doua clase mai mult ca trenul. Sigur ai ghiul si te scobești in nas sa vadă lumea ce prosper esti.