Poti raci un laptop folosind monede ?

Cum racesti rapid un laptop ? Asezi monede de cupru peste zonele care genereaza caldura excesiva si ea va fi degajata in aer in doar cateva minute.

Vine vara, vine caldura si poate ca intr-o zi ti-ai dori sa stai sub o umbrela si sa rasfoiesti Facebook-ul pentru imagini amuzante, dar la un moment dat observi ca laptop-ul pe care il folosesti este mult prea fierbinte pentru a-l tine pe picioare.

In ajutorul tau vine un japonez ingenios care s-a gandit sa isi raceasca laptop-ul, un MacBook in acest caz, folosind monede de cupru care au preluat caldura carcasei si au eliberat-o in aer, oferind astfel un grad de confort ridicat in timpul folosirii gadget-ului.

Ideea nu este nici pe departe noua, cuprul fiind folosit in radiatoare pentru laptop-uri, calculatoare si nu numai, insa aceasta este prima oara cand vedem monede din cupru folosite in acealasi scop si se pare ca ele au succes in a raci laptop-urile supraincalzite.

Plecand de la ideea de a amplasa multiple monede de cupru pe un laptop pentur a-l raci, altii s-au gandit sa raceasca si alte componente folosind monede de cupru, iar de aici incolo probabil vor aparea idei care dintre care mai variate pentru acest concept.

If anyone is having a problem with their MacBook Pro getting too hot and not cooling down, try using some 10-yen coins you have lying around the house. The copper in the yen is a better conductor of heat than the aluminium of the computer and is good for getting the heat out.

Pentru ca totul sa functioneze este nevoie sa puneti cat mai multe monede de cupru unele peste celelalte pe laptop-ul vostru in zona in care el se incalzeste excesiv, cea de sub ecran fiind cel mai adeseaza zona care degaja cea mai multa caldura, rezultatul fiind degajarea caldurii.

Sper ca acest truc sa va ajute in zilele calduroase de vara, iar in caz ca va intrebati, in Romania monedele de 5 bani sunt facute din cupru, asa ca aveti de aduna si aseza pe laptop-ul vostru.

racire laptop monede