Asa vei vedea imagini GIF in WhatsApp Messenger

Zilele trecute v-am vorbit despre noutatile WhatsApp Messenger pregatite pentru cea mai noua versiune a aplicatiei care urmeaza sa fie oferita pentru terminalele noastre iPhone de catre compania WhatsApp, clipul video de mai jos demonstrand una dintre noile functii.

V-am spus atunci ca WhatsApp Messenger va avea suport pentru imagini GIF, iar in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care vor fi redate imaginile animate in aplicatia WhatsApp Messenger dupa ce vor fi trimise sau primite de catre un utilizator.

Practic, animatia unei imagini GIF este redata in WhatsApp Messenger exct precum in orice alta aplicatie care are suport pentru acest tip de imagini, asa ca nu vorbim despre ceva inovator implementat de catre WhatsApp, ci despre un suport normal oferit.

Aceasta noua functie va fi disponibila pentru utilizatori impreuna cu o viitoare actualizare pentru aplicatia WhatsApp Messenger, ea fiind testata de ceva vreme si lansarea ar putea avea loc foarte curand, sau cel putin asta se stie in momentul de fata in legatura cu ea.

Foarte multe alte aplicatii de mesagerie text au implementat suport pentru imagini GIF de foarte multa vreme, iar cei de la WhatsApp il ofera acum, destul de tarziu, insa avand in vedere numarul mare de utilizatori ai WhatsApp Messenger, nici nu va conta prea mult.