Downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2

Downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2 este posibil incepand de ieri pentru ca Apple a lansat iOS 10 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa dimineta v-am spus si de unde puteti descarca iOS 10 beta 1 in terminalele voastre.

Puteti teoretic sa faceti instalarea noii versiuni a sistemului de operare, insa exista posibilitatea sa primiti eroarea 14, iar in aceasta situatie veti fi obligati sa faceti restore sau downgrade, fie tot la iOS 10 beta 1, fie la o versiune inferioara a sistemului de operare.

Deasemenea daca nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza iOS 10 beta 1 pe terminalele voastre, va trebui sa faceti downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2 pentru a readuce lucrurile la normal, iOS 9.3.3 beta putand fi deasemenea instalat, desi nu va recomand.

Downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2

Inainte de downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, asta in conditiia in care veti dori sa reveniti la o versiune superioara a iOS 10 beta 1 in viitor.

Backup-urile iOS 10 beta 1 nu vor putea fi folosite in iOS 9.3.2, asa ca daca aveti nevoie de date, nu faceti downgrade pentru ca nu le veti mai putea accesa in terminale.

Pentru a face downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.3.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 10 beta 1 la iOS 9.3.2 aveti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.