Prima Pagina iOS 10 Eroare 14 la instalarea iOS 10

Eroare 14 la instalarea iOS 10

Daca ati incercat sa instalati deja iOS 10 beta 1 in iPhone, ipad sau iPod Touch, atunci exista sansa sa fi intampinat eroare 14 care sa va dea batai de cap in timpul procesului, iar eu va spun ca nu sunteti singurii care sufera de pe urma acestei erori in momentul de fata.

Din pacate se pare ca foarte multa lume are aceeasi problema cu eroarea 14 afisata la instalarea iOS 10 beta 1 in iPhone, iPad sau iPod Touch-urile proprii, dar deocamdata o rezolvare simpla si clara pentru problema nu pare sa existe.

Unii recomanda efectuarea unui restore la o imagine a iOS 10 beta 1 in locul folosirii unui profil de dezvoltator, altii recomanda schimbarea portului USB, insa problema ar putea avea legatura cu faptul ca utilizatorul nu este inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

Indiferent de cauza erorii 14 la instalarea iOS 10, important de stiut este ca ea afecteaza unii utilizatori, asa ca trebuie sa aveti grija.

 • Ianos Gadzsa

  Scrie foarte clar pe portalul pentru dezvoltatori: pentru a instala versiunea iOS 10, este necesara ca versiunea beta Xcode 8.0 sa fie instalat.. de aia va da eroarea 14.
  E probabil o alta masura pentru a limita instalarea la doar cei care sunt inregistrati ca developeri.

 • Narcis

  Eu am reusit sa scap de eroare doar dupa ce am instalat Xcode 8 beta.

 • tny

  Eu nu reusesc pe windows. Ce sa fac?

 • D2712

  Poti face update la ios 10 prin OTA si scapi de eroare

 • tny

  Da dar din pacate nu imi apare la ota. Am udid inregistrat

 • Iulian

  Nimic nou sub soare, lansarea unui ios cu bube…da stiu, versiune beta, teste etc si etc…am mai vazut din astea 🙂

 • tny

  Pe mac cu xcode pare ca ar merge