BioRing – Inelul ce iti poate inlocui antrenorul personal

Producatorii BioRing, promit sa revolutioneze lumea si a ne face usor sa renuntam la bratarile fitness si chiar Smartwach-uri.

BIORING este un nou dispozitiv portabil, conceput special pentru monitorizarea sanatatii si capabil sa masoare, in mod automat si cu precizie, aportul de calorii si consumul acestora, durata somnului, si multe altele.

BIORING are aplicatie compatibila cu orice smartphone pentru a permite utilizatorului sa acceseze datele colectate in timpul zilei.

BIORING masoara automat si monitorizeaza aportul de calorii, proteine si grasimi, dar, de asemenea, nivelul de stres, calitatea somnului, intensitatea activitatii fizice, distanta parcursă, etapele, deshidratarea corpului, frecventa ritmul cardiac si consumul de calorii si de ardere a grasimilor.

De ce e asa special? Iata ce zic producatorii:

Other wearables like FitBit and Jawbone only measure your calorie burn, without measuring your calorie intake. Knowing both is crucial if you want to lose weight or just live healthy.

BioRing measures both, giving you a detailed breakdown of the food you are eating and helping you manage your weight – all in a revolutionary small size with sleek Scandinavian design.

BioRing is the next generation of wellness technology.

Aplicatia va revolutiona modul in care folositi tehnologia pentru a va imbunatati viata. Aceasta combina datele primite de la inel, cu un design prietenos si personale ale utilizatorilor, devenind antrenor personal de furnizarea de recomandări personalizate.

Combinat cu aplicația, BioRing este un instrument fara precedent, care va va ajuta sa va imbunatatiti stilul de viata si obiceiurile.

Proiectul este in curs de finantare, insa, nu va dura mult pana se vor strange toate fondurile.