Episodul unui serial TV filmat folosind doar terminale iPhone

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, terminalele iPhone ale companiei Apple au camere suficient de bune pentru a fi folosite in vederea inregistrarii de episoade pentru seriale TV, sau asta ne da de inteles ceea ce au facut realizatorii unei asemenea productii din Franta.

Conform unor informatii furnizate de catre persoane din interiorul casei de productie, un episod al serialului On n’est pas Couché (We are not Asleep), a fost filmat folosint terminale iPhone dupa ce o pana de curand a lasat camerele TV fara electricitate pentru o perioada lunga de timp.

Conform celor care au fost prezenti, curentul electric a picat dupa doar 1 minut si 45 de secunde dupa initierea filmarilor, el revenind complet abia dupa peste 3 ore, iar desi un generator de urgenta a inceput sa functioneze imediat, el nu a putut furniza suficient de multa energie pentru camerele TV.

Din pacate nimeni nu spun ce fel de terminale iPhone au fost folosite pentru filmare, insa aceasta este prima oara in istoria de televiziune a Frantei cand sunt folosite camerele unor terminale smartphone pentru a inregistra un episod al unui serial TV si probabil nu va fi ultima oara.