Aplicatia iDevice.ro a fost actualizata la versiunea 1.0.6

Versiunea 1.0.6 a aplicatiei iDevice.ro a fost lansata in cursul acestei dimineti in App Store si dupa cum puteti vedea inclusiv in changelog-ul pe care l-am publicat in App Store, exista doua mari schimbari de care veti beneficia : compatibilitate cu ecranele mai mari ale iPhone 6/6S/Plus, dar si un buton care permite actualizarea informatiilor din articole.

Prima schimbare cred ca este usor de inteles asa cum este mentionata, insa pentru a doua va spun ca de acum veti putea actualiza informatiile din articole pentru a vedea daca exista modificari, sau adaugarea de informatii noi, lucru care nu era posibil in versiunea anterioara, toate datele publicate ramanand neschimbate.

buton aplicatie idevice.ro

Separat de aceste imbunatatiri am mai rezolvat unele probleme de stabilitate, adica buguri care generau crash-uri sau blocaje, performantele aplicatiei fiind deasemenea usor imbunatatite, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta mai buna pentru folosirea zilnica a aplicatiei iDevice.ro pe terminalele voastre.

Alte modificari nu exista pentru aceasta versiune, insa sunt in lucru si stiu ca multi dintre voi asteapta inclusiv o versiune pentru iPad a aplicatiei iDevice.ro, iar eu va asigur ca ea este in plan si daca totul decurge cum trebuie, sper ca ea sa fie lansata pana in toamna.

Vreau sa multumesc in mod special dezvoltatorilor de aplicatii iOS de la HornetMobile pentru grija cu care au pregatit si aceasta versiune a aplicatiei iDevice.ro pentru lansare in App Store, deoarece fara ajutorul era putin probabil ca actualizarea sa fie lansata.

Versiunea 1.0.6 a aplicatiei iDevice.ro poate fi descarcata din App Store urmand acest link, iar daca o aveti deja instalata, puteti instala actualizarea prin meniul Updates, Actualizari, al aplicatiei App Store.

35 COMENTARII

  1. Nu recomand. Te notifica de 2,3,4 x pentru aceiasi stire. Efectiv devin enervante notificarile. Mai bine intri pe site de 2,3x / zi.

  2. Da-mi pe zaone@idevice.ro un print cu cele 9 notificari si UDID-ul tau ca sa verificam. Merci. Am aplicatia pe 3 iPhone-uri si nu mi se intampla asta, va dati seama ca n-am niciun interes sa va vina aceeasi notificare de x ori.

  3. Eu inteleg problema asta, mi s-a intamplat si mie o data anul asta si ca sa pot cere rezolvarea ei am nevoie de date suplimentare.
    N-am nimic de castigat daca voi nu aveti o experienta buna in folosirea aplicatiei.

  4. Am mentionat intr-un articol anterior ca e o problema pe care nu am intalnit-o inainte de update. Daca se intampla, iesiti in meniul principal de stiri si accesati stirea iar si veti vedea tot textul normal.

  5. @zaone, eu nu o spun cu rautate, dar si eu am problema notificarilor multiple, dar maxim 2, o data la cateva aricole, dar eu am presupus intotdeauna ca ar fi importanta articolului nu un bug ?

  6. Se mai intampla, nu o iau cu rautate de la nimeni, dar daca vin cate 9 e o problema, insa pentru ca sunt cazuri particulare, am nevoie de elemente de identificare ale terminalelor pe care apar problemele.

  7. Felicitari, e o varianta buna, desi mare lucru nu s-a schimbat. Primesc aceeasi notificare de 2 ori, dupa ce primesc o notificare imi apare cum ca as fi ratat vreo 5 pe icon, nu e facut pt landscape, dar nu ma supar, e un blog la care nu as renunta nicioadata pt ca pui mult efort sa ne tii informati despre lumea Apple. Decat sa accesez mii de site-uri ma uit pe iDevice. Numa’ bine Zaone si echipa

  8. Dooh… Aplicația iDevice este disponibilă doar pe ios, așadar e clar că nu există pe Android. Logică de Srb :)))

  9. zaone de ce nu le raspunzi si celor care asteapta aplicaria pentru ipad??? sau sunt prea putini in comparatie cu cei cu iphoane si nu merita????? ai devenit cam comercial……noroc ca inca mai am plicatia veche……..

  10. Am vorbit in articol despre aplicatia pentru iPad, nu am ce spune mai mult. Este foarte bine ca ai aplicatia veche, nu am scos-o eu din App Store, a scos-o Apple, ca nu le-a mai placut.

  11. Versiunea veche a aplicatiei iDevice.ro a fost scoasa din App Store de mult, nu are ce sa se mai actualizeze la ea. Aplicatia aia incarca versiunea mobila a website-ului, deci ori o folosesti, ori Safari, e acelasi lucru.