Aplicatia iDevice.ro a fost actualizata la versiunea 1.0.6

35

Versiunea 1.0.6 a aplicatiei iDevice.ro a fost lansata in cursul acestei dimineti in App Store si dupa cum puteti vedea inclusiv in changelog-ul pe care l-am publicat in App Store, exista doua mari schimbari de care veti beneficia : compatibilitate cu ecranele mai mari ale iPhone 6/6S/Plus, dar si un buton care permite actualizarea informatiilor din articole.

Prima schimbare cred ca este usor de inteles asa cum este mentionata, insa pentru a doua va spun ca de acum veti putea actualiza informatiile din articole pentru a vedea daca exista modificari, sau adaugarea de informatii noi, lucru care nu era posibil in versiunea anterioara, toate datele publicate ramanand neschimbate.

buton aplicatie idevice.ro

Separat de aceste imbunatatiri am mai rezolvat unele probleme de stabilitate, adica buguri care generau crash-uri sau blocaje, performantele aplicatiei fiind deasemenea usor imbunatatite, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta mai buna pentru folosirea zilnica a aplicatiei iDevice.ro pe terminalele voastre.

Alte modificari nu exista pentru aceasta versiune, insa sunt in lucru si stiu ca multi dintre voi asteapta inclusiv o versiune pentru iPad a aplicatiei iDevice.ro, iar eu va asigur ca ea este in plan si daca totul decurge cum trebuie, sper ca ea sa fie lansata pana in toamna.

Vreau sa multumesc in mod special dezvoltatorilor de aplicatii iOS de la HornetMobile pentru grija cu care au pregatit si aceasta versiune a aplicatiei iDevice.ro pentru lansare in App Store, deoarece fara ajutorul era putin probabil ca actualizarea sa fie lansata.

Versiunea 1.0.6 a aplicatiei iDevice.ro poate fi descarcata din App Store urmand acest link, iar daca o aveti deja instalata, puteti instala actualizarea prin meniul Updates, Actualizari, al aplicatiei App Store.