10 Most Competitive Games pentru iPhone si iPad

10 Most Competitive Games pentru iPhone si iPad este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store cu nu foarte mult timp in urma, ea fiind creata in ideea de a ne recomanda jocuri in care putem concura cu prietenii nostri.

Conform descrierii facute de catre compania Apple, angajatii sai au ales doar cele mai bune jocuri care sunt gandite in ideea de competitie, astfel ca putem participa la sesiuni de joc in care prietenii nostri sau alti jucatori online ne devin adversari pentru a indeplini obiectivele dezvoltatorilor.

10 Most Competitive Games are jocuri alese de catre angajatii Apple pentru ca noi sa beneficiem de cea mai buna experienta de joc, printre titlurile recomandate de catre cei din Cupertino numrandu-se jocuri precum Vainglory, Order & Chaos 2, Gods of Rome si altele.

Sectiunea 10 Most Competitive Games poate fi accesata in App Store urmand acest link.

2 COMENTARII

  1. Nu se poate folosi link-ul de pe ultimul rând din cauza zonei de reclama. Greșeala de configurare a suprafeței active a aplicației. 🙁
    Având in vedere ca este o greșeala de începător cred ca ar trebui sa mai retragem din mulțumirile adresate dezvoltatorului.