iTransmission 5 – un client torrent pentru iOS

iTransmission este unul dintre cunoscutii clienti de tip torrent pentru iOS, el fiind disponibil pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au jailbreak facut, utilizatorii care se folosesc de el putand descarca orice fel de continut care este distribuit prin retelele de tip torrrent si nu vorbim neaparat despre continut piratat.

Prin intermediul acestor tipuri de retele este distribuit si continut legal, pus la dispozitie de catre creatorii sai, iar iTransmission 5 permite descarcarea direct in iPhone, iPad si iPod Touch a fisierelor din retelele de tip torrent, totul fiind facut foarte simplu si usor, asa cum se pot descarca o multitudine de fisiere obisnuite.

Conform creatorilor iTransmission 5, pachetul permite descarcarea de fisiere in background in iDevice-urile noastre, are un browser integrat pentru a descarca pachetele, trimite notificari pentru descarcari si indisponibilitatea de spatiu, link-urile putand fi deasemenea deschise in browserul Safari.

 • Background downloading
 • Built In Web Browser
 • Push Notifications
 • Low Memory Usage
 • Opens links from safari

iTransmission 5 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

iTransmission 5

6 COMENTARII

 1. Interesant
  Am un NAS pe care am trnsmission, exista fara jailbreak un app care sa ma lase sa transmit catre nas un fisier torr ?
  Cu jailbreak exista Magnet

 2. Nu apare imediat ca am tot urmărit , si din setări poze & camera am dezactivat tot, 9.3.3 beta 4 , dar si la alte versiuni am pățit , nu cred ca are vreo legătura cu softul, 6s