Crypt of the NecroDancer este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

Crypt of the NecroDancer Pocket Edition este Editor’s Choice-ul saptamanii ales de catre compania Apple pentru promovare in App Store in urmatoarele 7 zile, aplicatia fiind disponibila pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu un gameplay destul de interesant, dupa cum puteti vedea deja in clipul video de mai jos.

Conform dezvoltatorilor Crypt of the NecroDancer Pocket Edition, jocul a fost premiat in multiple randuri pentru grafica oferita, dar si pentru stilul de joc pe care il ofera, gameplay-ul sau fiind gandit pentru a oferi actiunea pe ritmurile unor melodii create de catre artistul Danny Baranowsky special pentru acest titlu.

Desi jocul are un motor grafic retro, foarte multa lume apreciaza acest gen de titluri pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar de aici au venit si o parte dintre premiile pe care titlu le-a castigat, asa ca daca sunteti fani ai unor asemenea creatii, atunci cu siguranta va veti bucura de ceea ce va ofera el.

“Crypt of the NecroDancer is an award winning hardcore roguelike rhythm game. Move to the music and deliver beatdowns to the beat! Groove to the epic Danny Baranowsky soundtrack, or easily select songs from your own iTunes collection!”

Partea interesanta a Crypt of the NecroDancer Pocket Edition este ca jocul ne ofera posibilitatea de a utiliza inclusiv muzica din propria biblioteca muzicala, dezvoltatorii implementand si trei metode diferite de a controla jocul, asa ca voi decideti in totalitate ce fel de experienta de joc veti avea dupa instalarea titlului.

  • Pulse pounding rhythm-based dungeon crawling gameplay
  • Play with any song in your music library!
  • Randomly generated dungeons provide countless hours of fun
  • GameCenter achievements & leaderboards
  • Choose from one of 3 touch control schemes (dpad, edge, or swipe)
  • Controller support
  • BONUS: 4 playable remixed OSTs included!

Crypt of the NecroDancer Pocket Edition este disponibil pentru descarcare din App Store urmand acest link.