Sfinteste busuioc pe iPhone sau iPad cu aplicatia Busuioc Automat 3000

3

Uitandu-ma astazi prin App Store, am observat ca busuiocul se afla in topul cautarilor romanesti pentru aplicatii, iar aplicatia Busuioc Automat 3000 se afla in topul rezultatelor pentru aceste tipuri de cautari, ea ajutandu-va sa sfintiti busuioc direct pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

Descrierea aplicatiei Busuioc Automat 3000 arata cam asa :

Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Prin simpla agitare, Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.

Pe măsură ce alungii dracii sfinţind persoane sau obiecte, poţi creşte în rang! Aplicaţia noastră vine astfel în ajutorul celor care iau în calcul o carieră de exorcist full-time.

Atenţie: Busuioc Automat 3000 este realizat de cercetători independenţi şi nu este afiliat niciunui cult religios real sau fictiv. Nu este recomandat persoanelor alergice la busuioc. Poate alunga sau nu dracii în funcţie de câtă încredere ai în capacitatea lui de a alunga dracii. Producătorii nu sunt responsabili pentru eventualele păcate rezultate din utilizarea Busuiocului Automat 3000.

Comic ? Stupid ? Convingeti-va singuri, aplicatia Busuioc Automat 3000 fiind disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

Busuioc Automat 3000