Knocki transforma orice suprafata intr-un dispozitiv touch

 Knocki a fost creat de catre Swan Solutions, si este un dispozitiv care are o forma de disc si care poate transforma orice suprafata pe care este plasat, intr-una controlata, functionala si programabila. Prin simpla plasare a da pe o suprafata plana activeni anumite actiuni.

knocki transforma orice suprafata in touch

Daca vrei ca aparatul de cafea sa porneasca si sa-ti faca cafeaua de dimineata doar printr-o simpla apasare a unui buton de langa pat se rezolva imediat. Daca doresti sa inchizi geamurilor din casa printr-o comanda care poti sa o dai  din pat, se rezolva. In curand si masina autonoma va venit sa va ia de la munca, in viitorul apropiat.

Knocki poate fi apasat pe aproape orice fel de suprata, de metal, marmura, piatra, lemn, granit, astfel ca ultilizatorul il poate pune pe masa, perete, rafturi sau chiar pe frigider. Utilizatorul va fi capabil sa realizeze mai multe comenzi deodata cu ajutorul unui singur dispozitiv. Deasemenea, il poti atasa de usa si poti primi notificari pe telefon cand cineva bate la usa.

Knocki utilizeaza tehnologia senzorilor de baza non-acustici pentru a detecta gesturi blande de suprafata chiar si de la distanta. Knocki are nevoie de o actiune de bataie, ciocanitura,dupa care va fi urmata de o comanda actuala, ceea ce implica mai putin timp decat cautarea smartphone-ului si utilizarea unei aplicatii.