Prisma este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Prisma este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind apreciata de milioane peste milioane de persoane din lumea intreaga in ultimele saptamani, motiv pentru care cei din Cupertino au si ales-o.

Prisma este o aplicatie foarte interesanta pentru editarea pozelor, ea punandu-ne la dispozitie o varietate de filtre pentru a modifica in totalitate aspectul unei poze si a o face mult mai atractiva, pozele normale fiind transformate in adevarate opere de arta direct in terminalele noastre.

Prisma transforms your photos into artworks using the styles of famous artists: Munk, Picasso as well as world famous ornaments and patterns. A unique combination of neural networks and artificial intelligence helps you turn memorable moments into timeless art. Be an artist! Turn your photos into awesome artworks.

Practic, echipa dezvoltatoare din spatele Prisma a reusit sa creeze o serie de filtre digitale care pot fi aplicate pe poze si genereaza un efect de tablou pentru o imagine inregistrata folosind un iDevice, imaginile rezultate fiind extrem de populare pe retelele de socializare, de aici crescand si popularitatea aplicatiei.

Prisma este disponibila pentru descarcare din App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch urmand acest link.