Stock Busters de vara a inceput la eMAG

Stock Busters de vara a inceput la eMAG in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania organizand in perioada 19 – 21 iulie o noua campanie de REDUCERI pentru toti romanii interesati sa cumpere produse la preturi mai mici decat cele practicate in mod normal de catre magazin.

Stock Busters este o campanie de PROMOTII organizata in mod regulat de catre cei de la eMAG, iar in cadrul sau sunt oferite reduceri pentru zeci de mii de produse din oferta magazinului, fie ca ele sunt vandute direct de catre eMAG, sau de catre parteneri ai marketplace-ului organizat de catre magazin.

Stock Busters a devenit o campanie extrem de importanta pentru cei de la eMAG, deoarece in cadrul sau reducerile ajung in multe cazuri la valori foarte mari, in functie de produsele care sunt oferite, asa ca daca erati in cautarea vreunui produs si nu stiati ce sa cumparati, atunci ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie pentru a achizitiona ceva util.

Stock Busters este organizat la eMAG pentru doar 3 zile deoarece vorbim despre reduceri destul de mari oferite de catre magazinul online, iar stocurile sunt in general reduse, asa ca trebuie sa fiti foarte hotarati sa cumparati rapid ceea ce va intereseaza, deoarece produsele dispar extrem de rapid din stocul magazinului.

Stock Busters in 9 categorii de produse

In momentul de fata campania de reduceri Stock Busters este organizata in 9 categorii de produse din oferta eMAG, in fiecare dintre ele fiind listate produsele pe care le puteti cumpara cu reducere suficient de buna incat ea sa merite atentie voastra in momentul de fata, procentul variind de la o categorie, la alta.

In general, produsele electronice si hainele au cele mai mari reduceri in momentul de fata, iar acest lucru este perfect normal deoarece acestea sunt si cele mai cumparate, asa ca magazinul profita de popularitatea lor pentru a-si creste vanzarile intr-o perioada in care oamenii nu cumpara chiar atat de mult.

Telefoane mobile si tablete la reducere

Prima categorie, si probabil cea mai importanta, de produse din campania Stock Busters a eMAG este cea dedicata telefoanelor mobile si tabletelor, in aceasta pagina, acolo fiind listate o varietate de produse de la majoritatea producatorilor importanti, astfel ca veti gasi rapid cam tot ceea ce va intereseaza.

De la iPhone la iPad, sau smartphone-uri Samsung, LG, Huawei, etc, cei de la eMAG ofera reduceri pentru o gama extrem de variata de produse astfel incat sa acopere cam tot ceea ce prezinta interes pentru clientii care-i acceseaza website-ul.

Laptop-uri si televizoare

Dupa telefoane si tablete, laptop-urile si televizoarele au o popularitate foarte mare, in aceasta pagina, astfel ca eMAG le acorda o importanta pe masura in campania de reduceri Stock Busters, in aceasta categorie de produse promotiile putandu-va ajuta sa salvati chiar si cateva mii de lei, in functie de ceea ce doriti sa cumparati.

Desigur ca produsele importante se vand si foarte repede, astfel ca daca gasiti ceva care sa va intereseze, ar fi bine sa faceti achizitia cat se poate de repede, altfel in cateva ore s-ar putea sa nu mai gasiti ceea ce va intereseaza.

Puteti accesa intreaga lista de reduceri Stock Busters in aceasta pagina.