Skype nu va mai functiona pe iDevice-urile fara iOS 8

Skype este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie audio/video, sau de transfer de fisiere, iar incepand din 2016 compania Microsoft a decis sa sisteze suportul pentru iOS 8. Schimbarea a fost facuta recent, iar cei care au o versiune a iOS mai veche decat aceasta, vor fi nevoiti sa instaleze cea mai recenta disponibila.

Ieri compania Microsoft a actualizat Skype pentru iDevice-uri, iar noua versiune este marcata in App Store ca fiind compatibila doar cu iOS 8, sau o versiune mai noua a sistemului de operare, deci cei care au o versiune anterioara vor ramane la vechea versiune a aplicatiei, pentru totdeauna.

Sistarea suportului pentru versiunile mai vechi decat iOS 8 este o masura impusa de catre Microsfot in ideea de a oferi o compatibilitate cat mai buna pentru aplicatiile sale, actualizarile facute de catre compania Apple pentru iOS-uri impunand si aceasta schimbare pentru iDevice-uri.

In ceea ce priveste iDevice-urile care nu vor mai fi compatibile, vorbim despre terminalele lansate inaintea iPhone 4, exceptie facand iPad 1.

5 COMENTARII