PokeWeekend – Vodafone ofera internet gratuit pentru clienti

PokeWeekend este o campanie derulata de catre operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania, acesta oferindu-le clientilor proprii posibilitatea de a beneficia de internet gratuit in cursul acestui weekend, fie ca folosesc jocul Pokemon GO, sau nu, in propriile terminale mobile.

In zilele de 23 si 24 iulie, adica astazi si maine, promotia PokeWeekend le ofera clientilor Vodafone posibilitatea de a beneficia de internet gratuit in oricare dintre aplicatiile folosite in propriile smartphone-uri, deci nu veti fi limitati doar la folosirea Pokemon GO, ci veti putea beneficia de internet gratuit in orice fel de aplicatie.

Cei de la Vodafone au obiceiul de a oferi weekend-uri cu internet gratuit pentru clienti, iar acum s-au gandit sa lege aceasta promotie de Pokemon GO, pentru a atrage atentia mai multi persoane, asa ca acum va puteti bucura de PokeWeekend, mai jos fiind instructiunile operatorului pentru a activa bonusul de trafic de date.

Ieși la vânătoare în PokeWeekend! În weekend-ul aceasta, ai net gratuit ca să bați orașul în lung și lat oricât ai nevoie.  Intră în contul MyVodafone, în perioada 23-24 iulie și activează-ți bonusul PokeWeekend.

5 COMENTARII