Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie

Lansarea iPhone 7 este pe 16 septembrie conform unui nou zvon aparut astazi, data fiind deja stabilita de Apple pentru a-si aduce produsul in magazine.

Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute de la o sursa extrem de credibila cu privire la informatii din lumea terminalelor mobile, Evan Blass spunandu-ne ca o zi inainte ca prezentarea iPhone 7 va fi pe 12 septembrie, insa de fapt atunci era vorba despre perioada de lansare.

El a afirmat ca lansarea iPhone 7 va avea loc in saptamana 12 – 18 septembrie, iar apoi a revenit cu o clarificare, facand referire la faptul ca iPhone 7 se lanseaza pe 16 septembrie, ultima zi lucratoare din perioada mentionata de el, adica o zi de vineri tipica pentru lansarile de iDevice-uri ale Apple.

Lansarea iPhone 7 in 16 septembrie ar sugera faptul ca o conferinta pentru prezentarea terminalului ar putea avea loc in saptamana 5 – 9 septembrie, compania Apple avand obiceiul de a lansa iPhone-urile la 10 – 17 zile din momentul in care le prezinta, asa ca ramane sa vedem cum vor sta lucrurile anul acesta.

iPhone 7 va fi lansat pe 16 septembrie

Aceasta este prima informatie privind data de lansare a iPhone 7 si iPhone 7 Plus aparuta pana in momentul de fata, insa avnad in vedere ca vine de la o sursa atat de credibila, exista sanse destul de mari ca ea sa fie adevarata, iar Apple sa fi inceput sa isi anunte partenerii in legatura cu planurile sale din toamna.

Apple a mai lansat terminale iPhone la mijloc de luna septembrie in trecut, deci lansarea iPhone 7 in 16 septembrie are logica si poate fi cat se poate de adevarata, ea inscriindu-se in strategia generala a companiei Apple de a aduce pe piata terminalele sale iPhone in urma unei prezentari facute in San Francisco.

https://twitter.com/evleaks/status/756941371416518656

Daca lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie, atunci o sesiune de precomenzi ar trebui sa fie deschisa cu o saptamana mai devreme, pe 9 septembrie, iar atunci utilizatori din 9 – 11 tari de pe glob vor putea precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus, livrarile urmand a incepe din data de 16 septembrie in lumea intreaga.

Daca data de lansare a iPhone 7 se va dovedi a fi 100% adevarata, atunci ea va fi confirmata in perioada urmatoare si de alte surse, chiar si de unii operatori de telefonie mobila, care mai scapa asemenea informatii pe retelele de socializare.