Prima Pagina iPhone 7 Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie

Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie

Lansarea iPhone 7 este pe 16 septembrie conform unui nou zvon aparut astazi, data fiind deja stabilita de Apple pentru a-si aduce produsul in magazine.

Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute de la o sursa extrem de credibila cu privire la informatii din lumea terminalelor mobile, Evan Blass spunandu-ne ca o zi inainte ca prezentarea iPhone 7 va fi pe 12 septembrie, insa de fapt atunci era vorba despre perioada de lansare.

El a afirmat ca lansarea iPhone 7 va avea loc in saptamana 12 – 18 septembrie, iar apoi a revenit cu o clarificare, facand referire la faptul ca iPhone 7 se lanseaza pe 16 septembrie, ultima zi lucratoare din perioada mentionata de el, adica o zi de vineri tipica pentru lansarile de iDevice-uri ale Apple.

Lansarea iPhone 7 in 16 septembrie ar sugera faptul ca o conferinta pentru prezentarea terminalului ar putea avea loc in saptamana 5 – 9 septembrie, compania Apple avand obiceiul de a lansa iPhone-urile la 10 – 17 zile din momentul in care le prezinta, asa ca ramane sa vedem cum vor sta lucrurile anul acesta.

iPhone 7 va fi lansat pe 16 septembrie

Aceasta este prima informatie privind data de lansare a iPhone 7 si iPhone 7 Plus aparuta pana in momentul de fata, insa avnad in vedere ca vine de la o sursa atat de credibila, exista sanse destul de mari ca ea sa fie adevarata, iar Apple sa fi inceput sa isi anunte partenerii in legatura cu planurile sale din toamna.

Apple a mai lansat terminale iPhone la mijloc de luna septembrie in trecut, deci lansarea iPhone 7 in 16 septembrie are logica si poate fi cat se poate de adevarata, ea inscriindu-se in strategia generala a companiei Apple de a aduce pe piata terminalele sale iPhone in urma unei prezentari facute in San Francisco.

Daca lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie, atunci o sesiune de precomenzi ar trebui sa fie deschisa cu o saptamana mai devreme, pe 9 septembrie, iar atunci utilizatori din 9 – 11 tari de pe glob vor putea precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus, livrarile urmand a incepe din data de 16 septembrie in lumea intreaga.

Daca data de lansare a iPhone 7 se va dovedi a fi 100% adevarata, atunci ea va fi confirmata in perioada urmatoare si de alte surse, chiar si de unii operatori de telefonie mobila, care mai scapa asemenea informatii pe retelele de socializare.

 • ali

  Sper sa apăra si mac-ul pro 13 si watch-ul sa stiu o treaba pe ce dau banii

 • Srb Srb

  apple watch o sa fie prezentat impreuna cu iphone, dar mac pro va fi impreuna cu macbook pro, mac mini, imac etc in octombrie probabil

 • Srb Srb

  Lansarea celui mai bun smartphone din lume ca avea loc vineri 16 septembrie

 • Viorel Predatorul

  Păi era anunțat că îl lansează pe 2 august!

 • Srb Srb

  Pe 2 august este lansat telefonul cel mai bun al sudorilor

 • amfetamin

  Aceasi configurație hardware,același ecran ca pe S7 edge(poate cu 0.1-0.2″ mai mare). Doar pentru pen si iris scanner care-ti strica ochii daca ești neatent sa dai cel puțin 100€ mai mult? Eu zic ca nu se merita,mai vorbim dupa ce vedem vânzarile ca am avut dreptate.

 • ali

  Aha, am înțeles ms srb srb, apropo tare comentul al 2-lea :))

 • Viorel Predatorul

  Nu am vazut vreo carcasa de Note pentru sudori, insa pentru iPhone… ehehe :)))
  Ia spune, esti sudor la vreo firma de constructii? Sau ai fantezii cu sudori?

  https://uploads.disquscdn.com/images/49468981d97008d883a84482d6235b4e70da37e90018ba53fd7f152187d9243b.jpg

 • Srb Srb

  logic ca nu vezi carcase multe pt note pt ca nu e asa important si recunoscut. lumea nu ar face profit daca ar face carcase doar pt note. Din moment ce tu ai note, inseamna ca tu esti sudor. sau poate ai plecat la cules capsuni prin spania

 • Srb Srb

  :)))

 • Srb Srb

  totusi sa pui doar un hardware la fel cu gama normala si sa il numesti si 7…..oricare ar fi motivul, clientul intreaba …DOMNE de ce asta a sarit o cifra, e atat de revolutionar fata de 5?

 • amfetamin

  Asta ma mira si pe mine,tot timpul Samsung punea ce avea mai bun in seria Note,era peste seria Galaxy,asta încercam sa-i explic si la Viorel. Nu înțeleg de ce au renunțat la implementarea a 6 gb de rami. Eu nu vad unde se reflecta diferența de 100€(minim)dintre S7 Edge si Note 7. Măcar la 6S/6S plus ai baterie mai mare,ai ecran mai bun,ai stabilizare optica,landscape mode. Sper sa nu vedem procese intentate către Samsung ca scannerul i-a distrus ochii lui John(ca pe noi nu ne bagă nici dracu in seama).

 • Viorel Predatorul

  Păi Note 7 va fi cel mai reușit phablet, și are în plus față de S7 următoarele: USB-C, pen, software-ul special, baterie mai mare, scaner de iris. Astea costă, și eu spun că 100 euro pentru toate astea este prea ieftin.
  Ce altceva să mai pună, câtă vreme este deja cel mai complet phablet? De ce anume ar mai avea nevoie Note 7 ca să fie pe placul tău?

  Lumea nu cumpără componente hardware, ci factorul “wow”.
  Prețul nu reflectă neapărat costul de producție, ci utilitatea pe care o are consumatorul. De aia plătim 100 euro în plus pe un iPhone cu 64 GB vs unul cu 32 GB, chiar dacă pe costuri ai o diferență de 4-5 euro.

 • Srb Srb

  hahaha tare 😀 pacat ca nu ii fac note lui viorel 1500$ sau 2000$ ca sa se simta si mai bine, SA REFLECTE optiunile care oricum vor ajunge si in S8 care va avea si UHD!