Bloomberg Radio este acum disponibil in Apple Music

Bloomberg Radio este disponibil acum pentru toti abonatii Apple Music din cele 120 de tari in care serviciul este oferit de catre compania Apple, postul de radio fiind dedicat in principal oamenilor de afaceri si celor interesati de stiri importante din intreaga lume, accesarea sa putand fi facuta direct din aplicatia Muzica.

In momentul de fata Bloomberg Radio este unul dintre putinele posturi de radio cu stiri pe care Apple Music le reda pentru utilizatorii sai, iar partea cea mai interesanta este ca el poate fi ascultat chiar si daca utilizatorii nu au un abonament activ pentru serviciu, deci totul este oferit gratuit pentru ei, un Apple ID fiind necesar pentru ascultare.

Bloomberg este unul dintre cele mai mari trusturi media de pe planeta, iar includerea Bloomberg Radio in Apple Music va aduce mai multi ascultatori pentru el, serviciul de streaming audio al Apple avand 15 milioane de abonati si alte cateva zeci de milioane de utilizatori care testeaza serviciul in perioada de proba.

Bloomberg Radio ar trebui sa fie disponibil acum in sectiunea Stiri si Sport, insa daca nu il vedeti inca, atunci va trebui sa mai asteptati putin pana cand el va fi disponibil.

For more than 20 years Bloomberg Radio has been known for its breaking business coverage, global news, market updates and interviews with economists and world leaders. As Apple continues to innovate with new apps and products, we are excited to be able to offer their customers new ways to engage with Bloomberg Radio and other Bloomberg content.

Bloomberg Radio Apple Music