Specificatiile Samsung Galaxy Note7 au fost dezvaluite de o imagine a cutiei

Specificatiile Samsung Galaxy Note7 au fost dezvaluite astazi de catre o imagine a cutiei in care cei de la Samsung urmeaza sa vanda noul dispozitiv pe pietele globale incepand din cursul acestei luni, iar mai jos puteti vedea exact cum arata ea, design-ul fiind similar cu cel al altor cutii pentru produsele coreenilor.

Conform acestui ambalaj, specificatiile Samsung Galaxy Note7 includ : un modem LTE capabil sa sustina viteze de navigare pe internet de pana la 600 Mbps, un procesor octa-core Exynoss care are 4 GB RAM, plus un ecran cu diagonala de 143.9mm si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, asa cum se astepta foarte multa lume.

Separat, specificatiile Samsung Galaxy Note7 includ o camera principala de 12 megapixeli si o camera principala de 5 megapixeli, rezistenta la apa cu certificarea IP68, rezistenta la praf, 64 GB spatiu de stocare si desi nu este specificat scannerul pentru iris, este cat se poate de clar faptul ca el va fi deasemenea inclus.

Specificatiile Samsung Galaxy Note7

Desigur ca acestea sunt doar o parte dintre specificatiile Samsung Galaxy Note7 pe care Samsung urmeaza sa le anunte diseara, compania urmand a prezenta si alte aspecte importante ale modului in care functioneaza terminalul sau, insa ceea ce se vede pe aceasta cutie nu va fi valabil pentru toata lumea.

cutie Samsung Galaxy Note7 1

Cand spun asta, ma refer la faptul ca specificatiile Samsung Galaxy Note7 vandut in diverse zone de pe glob difera, cei de la Samsung folosind chip-uri Exynoss in anumite zone si chip-uri Qualcomm in alte zone, intre ele existand diferente in ceea ce priveste performantele si autonomia, dupa cum s-a demonstrat anul trecut.

cutie Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va incepe in cursul acestei dupa-amiezi, cei de la Samsung urmand a prezenta lumii intregi noul dispozitiv, iar mai apoi il vor oferi pentru precomanda in, probabil, peste 100 de tari de pe planeta, asa cum se intampla in mod obisnuit.

2 COMENTARII