Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.4 ofera autonomie mai buna pentru bateria iPhone decat iOS 9.3.2

iOS 9.3.4 ofera autonomie mai buna pentru bateria iPhone decat iOS 9.3.2

iOS 9.3.4 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru a bloca iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak, insa separat acest inconvenient, cei din Cupertino par sa fi facut si un lucru bun, mai exact au imbunatatit autonomia bateriei iPhone in comparatie cu ceea ce primeam in iOS 9.3.2.

In clipul video de mai jos aveti o comparatie intre autonomia bateriei iOS 9.3.4 si cea oferita de catre iOS 9.3.2, iar in afara unui singur model de iPhone, toate celelalte au obtinut rezultate mai bune in noua versiune a iOS fata de cea veche, iar acest lucru este imbucurator avand in vedere ca nimeni nu poate spune ca are prea multa autonomie pentru baterie.

Diferenta este de cateva zeci de minute intre autonomia bateriei iOS 9.3.4 si cea a iOS 9.3.2 in aceste teste, dar vorbim despre cifre suficient de convingatoare pentru unii care au nevoie de mai mult timp pentru a-si folosi terminalele in viata de zi cu zi, compania Apple incercand sa imbunatateasca autonomia in fiecare update.

Autonomia bateriei iOS 9.3.4

Toate testele din clipul video de mai jos au fost facute folosind aplicatia Geekbench, deci in viata reala perioada de utilizare ar trebui sa fie dubla fata de cea pe care o vedeti acolo, asa ca pe iPhone 6S autonomia bateriei iOS 9.3.4 ar trebui sa ajunga pe la aproximativ 6 – 7 ore de folosire efectiva a terminalelor.

 • VladyR10

  Iar in comparație cu 9.3.3?

 • VladyR10

  Ca si de el se zicea ca va avea o autonomie considerabila însă nu prea observ aceste diferențe..

 • lucian84

  Vrăjeala sa faceți update, sa nu mai puteți face jailbreak !!! Trebuie sa atragă cumva utilizatorii !!!

 • Nu te obliga nimeni sa renunti la jailbreak pentru asta

 • V.P

  Din ce-am testat ; iOS 9.3.4 e peste 9.3.2 dar sub 9.3.3 .
  Cu 9.3.3 am ajuns la 7.5 ore utilizare iar cu 9.3.4 trec foarte putin de 7 ore , cum bine stiti telefonul meu batran 6 Plus .
  Sa nu uit ,, cu 9.3.4 au rezvat problema procentajului , la 3% se inchidea .

 • Inca mai poti instala si iOS 9.3.2

 • Srb Srb

  prea mica diferenta si conteaza multe chestii…poate ai fost prin zone cu semnal mai mic sau poate ai folosit aplicatii mai power hungry

 • sync

  Chiar e irelevant 9.3.2..

 • burn

  Pe i 5s am comparat 9.3.4 si 10 beta public 4 diferența e ca nu ma mai întorc la versiunea anterioară din acest motiv! iOS 10 beta public 4 e mult mai optimizat in ceea ce privește consumul de baterie! Am ajuns cu pana la 3 ore in plus legat de durata! Pot sta liniștit o zi întreaga fără baterie externa!

 • durusmihai

  @burn si performante? Am un 5s si as merge pe beta 5 dar nu stiu sincer inca 😕 As astepta GM

 • burn

  @durusmihai legat de performante, nu știu se mișcă excelent puțin mai bine decât ultima versiune oficială! Poți sa îl instalezi fără probleme… eu sunt cam neîncrezător in ceea ce privește sistemele beta dar acesta versiune public beta 4 para foarte stabilă! Pai ce mai o luna, cred pana la, lansarea gm!