Noi imagini prezinta iPhone 7 de culoare neagra

iPhone 7 de culoare neagra apare tot mai des in imagini.

Noi imagini cu un iPhone 7 negru, prezentat impreuna cu un model auriu si unul roz auriu, au aparut in cursul acestei zile pe internet direct din China, ele incercand sa confirme faptul ca aceasta culoare urmeaza intr-adevar sa fie folosita pentru carcasa noului iPhone care va fi prezentat pe 7 septembrie.

Puteti observa ca vorbim despre un negru care la lumina nu pare atat de intunecat, nuanta folosita pentru colorarea carcasei iPhone 7 putand fi diferita, avand in vedere ca vorbim despre obiecte care nu provin din fabrica unui partener Apple, ci probabil din fabrica unui producator de accesorii pentru terminale mobile.

Indiferent de situatia in care ne aflam, aparitia unui numar tot mai mare de zvonuri care incearca sa confirme faptul ca iPhone 7 negru este real sugereaza faptul ca ideea ca s-ar putea sa existe un sambure de adevar in toata aceasta zarva si ca Apple macar a testat un model negru al iPhone cu partenerii sai.

iPhone se innegreste

Daca oamenii cer o baterie mai mare, rezolutie mai buna pentru ecrane si alte lucruri banale pentru smartphone-uri Android, cei de la Apple s-au gandit ca urmatorul lucru cool pe care il pot face este sa vopseasca intreaga carcasa iPhone 7 in negru si eventual sa aplice o tema neagra pentru interfata unor aplicatii.

iphone 7 negru imagine 1

Pana cand vom vedea daca Apple va lansa sau nu un iPhone 7 negru, ramane doar sa vedem diverse carcase chinezesti colorate in diverse nuante de negru, una mai deschisa decat cealalta, iar la final ramanem cu o idee diluata in legatura cu schimbarea pregatita de catre compania Apple.

iphone 7 negru imagine

iphone 7 negru imagine 2

11 COMENTARII

  1. superbe dar cele cu smart connector se bat cap in cap cu zvonurile precum apple a renuntat la 1 model de 5.5″.Sper sa vina in acest negru spatial

  2. stiu sigur ca design’ul pt iphone 6 a aparut prima data pe net (chiar si aici), in februarie 2014 intr-o poza care se afla pe un calculator ce rula windows xp

  3. Zaone@ Te rog poti sa i mi spui daca pun beta 10 public acum cind va aparea varianta finala o sa pot face update ? Si cum?
    Anul trecut avut la fel si a trebuit sa revin la ios-ul vechi si dupa am putu face update la versiunea finala.
    Multumesc