Copic 2 afiseaza pozele contactelor in toate aplicatiile din iOS

Copic 2 este un nou tweak lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch care le permite utilizatorilor care au facut jailbreak in iOS 9 sa afiseze pozele contactelor din agenda de contacte in toate aplicatiile iOS-ului care functioneaza pe baza de contacte.

Daca in mod normal compania Apple a limitat posibilitatea de a afisa pozele contactelor doar in anumite aplicatii native, folosind Copic 2 vom putea afisa pozele contactelor in orice fel de aplicatie care este instalata in terminalele noastre si poate prelua asemenea informatii pentru afisare, asa ca ne putem bucura de functionalitatea sa oriunde.

Partea cea mai buna a acestui tweak este ca el functioneaza inclusiv cu WhatsApp Messenger, sau Facebook Messenger, deci veti putea vedea si acolo pozele setate de catre voi in propria agenda de contacte.

The new Copic 2 is totally redesigned, optimized and rebuild from the scratch. Now brings the ability to display the Contact pictures everywhere on your iPhone.Integrates seamlessly with stock Contacts, FaceTime, Mail, Messages and Phone apps. The best part of this tweak is it also integrates with WhatsApp & infamous tweak Recents 2 too. Also integrates with locks screen and Notification Center. Brings ability to turn on or off monograms or show rounded or rectangular images and many more features.

Copic 2 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link, dar deocamdata este oferit in format beta.

9 COMENTARII

  1. HELP! Azi am ramas fara baterie si am pierdut jailbreak pe iPhone 6 iOS 9.3.3, cand am vrut sa refac jailbreak nu mergea aplicatia Pangu, in sensul ca dadea crash imediat cum o deschideam si am refacut procesul de jailbreak. Acum de fiecare data cand pornesc wi-fi sau datele celulare springboard da crash si intra in safe mode. Daca opresc wi-fi/date celulare merge ok cu jailbreak. Ceva sfaturi? 🙁

  2. Probabil ca aveai certificatul expirat de nu mai mergea pangu. Poți folosi aplicatia crash report din cydia ca sa vezi de unde vine problema cu wi-fi/ date celulare. Poti reinstala direct 9.3.3. Incerca sa nu dai restore și sa faci totul pe curat.

  3. Copic nu afișează pozele contactelor în toate aplicațiile din app store ci numai în whatsapp. Copic integrează fotografiile contactelor cam în toate meniurile aplicațiilor native ios (acolo unde ele nu sunt în mod normal afișate) care folosesc contactele.