5 carcase cu protectie ridicata pentru iPhone

5 carcase pentru iPhone care ofera protectie de grad inalt, astfel incalt indiferent de accident, sa nu-ti faci griji ca ti-ai putea strica dispozitivul.

Daca sunteti una dintre acele persoane care este extrem de neatenta cu propriul terminal iPhone si are nevoie de o carcasa foarte rezistenta care sa-l protejeze, sau daca lucrati intr-un mediu in care exista oricand riscul sa va scapati terminalul pe o suprafata dura si l-ati putea distruge, atunci probabil aveti nevoie de o carcasa pe masura.

In aceasta idee, mai jos aveti 5 carcase care ofera protectie ridicata pentru terminalele noastre iPhone in aproape orice fel de conditii de utilizare, ele fiind gandite intr-un asa mod incat sa absoarba socul unui impact, chiar daca vorbim despre o simpla aruncare pe masa, sau o scapare de la peste 1 metru inaltime.

In general carcasele rezistente pentru iPhone sunt foarte groase si ascund design-ul placut al terminalului iPhone, insa mai jos aveti recomandari si pentru carcase destul de subtiri care pastreaza forma ideala a smartphone-ului Apple, oferind in acelasi timp un grad ridicat de protectie pentru noi.

5 carcase cu protectie ridicata pentru iPhone

Iata 5 carcase pentru iPhone care ofera protectie ridicata si care isi merita banii :

Fiecare dintre producatorii de mai sus este renumit la nivel mondial pentru accesoriile pe care le produce, iar separat de modelele de aici, exista si alte cateva, plus o gama foarte variata de accesorii pentru iPhone, dar indiferent ce produse veti alege de la ei, exista sanse foarte mici sa fiti dezamagiti.

carcasa protectie iphone

18 COMENTARII

  1. Eu folosesc Spigen Neo Hybrid Carbon cu rama laterala roșie și sunt foarte mulțumit…și are și un design frumos..și o folie de sticlă tot spigen – iPhone 6s

  2. Eu am o carcasa UAG pentru 6s plus, si a trecut de multe ori testu rezistentei, l-am scapat pe toate suprafetele, si pe beton, gresie… Nu are nici un semn, isi face treaba, dezavantaju este la marime, e destul de masiva carcasa.

  3. Da ai dreptate… Marimea si grosimea… La abonamentul lunar Apple Music, albumele si melodiile se incarca mult mai repede fara carcasa dar… Nu mai ai protectie, corect.

  4. adrian ai perfecta dreptate! De ce sa nu te bucuri de telefon asa cum l-a facut fabrica, oricum nu il pastrezi 100 de ani si la program buyback, oricum il dai inapoi si-ti iei urmatorul model… Si tot asa….

  5. Sunt produse pentru tot felul de oameni. Sunt oameni care lucreaza in constructii, sau in alte medii de genul, si au nevoie de carcase dinastea. Sunt altii care sunt neindemanatici si au nevoie de ceva mai solid. Exista si optiuni care nu-l ingroasa foarte mult si-l protejeaza.

  6. Eu folosesc pe cea originala Apple din piele si sunt foarte mulțumit ,l-am scăpat de 3 ori pe jos si nu a pățit nimic . Am avut un iPhone 6 fără husa si la spart nepotul meu din prima zi ,la scăpat de la o distanța foarte mică .