Google Now ajunge in tab-urile browserului Chrome

Google Now este prezent in tab-urile Chrome pentru Android si va afisa recomandari in baza bookmark-urilor, el urmand a fi oferit inclusiv in iOS sau versiunea desktop a Chrome.

Google Now va incepe sa afiseze informatii in tab-urile browserului Chrome pentru Android in perioada urmatoare, cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru navigare pe internet avand eja integrat sistemul americanilor, acesta fiind vizibil in tab-urile noi deschise de catre utilizatori.

Conform celor care au descoperit noua functionalitate, informatiile Google Now sunt afisate in tab-urile noi deschise de catre utilizatori, acestea fiind vizibile in partea inferioara a paginii si reprezinta recomandari pentru stiri in baza bookmark-urilor pe care utilizatorii le-au salvat in browserele lor.

In mod nativ toti cei care ruleaza versiunea beta a Google Chrome pentru Android se pot bucura de aceasta functionalitate, insa cei care nu vad deocamdata recomandarile pentru stiri in baza bookmark-urilor, au optiunea de a activa sistemul prin folosirea optiunii Show content snippets on the New Tab Page, asa ca puteti vedea totul acum.

Avand in vedere ca noua functionalitate este testata deocamdata in versiunea beta a Google Chrome pentru Android, ea va ajunge cel mai probabil inclusiv in versiunea desktop a browserului, insa chiar si in versiunea pentru iOS, compania Google implementand mai intotdeauna functii de acest agen si pentru posesorii de iDevice-uri, dar dupa lansare alor in Android.

google now chrome