Motorola acuza Samsung de furtul Always On Display

Motorola a acuzat in cursul zilei de ieri compania Samsung de furtul tehnologiei Always On Display, care este disponibila in smartphone-urile coreenilor, cei de la Motorola afirmand ca aceasta tehnologie a fost initial implementata intr-un smartphone propriu, insa acest lucru nu este chiar atat de adevarat.

Acuzatia celor de la Motorola nu ia in calcul faptul ca in realitate Nokia a implementat o tehnologie aproape identica cu Always On Display intr-un smartphone lansat cu foarte mult timp in urma, cei de la Motorola oferind mai apoi aceasta tehnologie, iar Samsung Galaxy S7 este cel de-al treilea producator care o ofera.

Motorola nu este prima companie care acuza Samsung de copierea unei functii care a fost disponibila intr-un smartphone propriu si cu siguranta nu va fi ultima, insa spre deosebire de Apple, acuzatiile celor de la Motorola au fost „demontate” extrem de rapid deoarece tehnologia lor nu a fost complet noua.

Motorola a iesit de ceva vreme din topul celor mai mari producatori de smartphone-uri si dupa cum se prezinta acum, lucrurile nu se vor schimba in bine prea curand, insa este bine ca ei raman vigilenti si incearca sa mai intre in atentia presei, chiar daca acuzatia este falsa, Samsung a furat foarte multe pana acum de la diverse companii.

always on display windows phone

Articolul precedentCinamatic te ajuta sa inregistrezi si sa creezi filme grozave, este la REDUCERE
Articolul următoriOS 10 beta 7 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.