Orange – clientii zonele pentru extinderea 4G

Voteaza in aplicatia Orange 4G Fun Kit judetul in care Orange ar trebui sa extinda acoperirea 4G si castiga 500 MB de internet gratuit.

8

Orange a facut astazi un anunt extrem de interesant, operatorul de telefonie mobila urmand a le permite clientilor sa marcheze zonele in care trebuie extinsa acoperirea 4G. Aplicatia Orange 4G Fun Kit este cea prin care poate fi votata zona in care ar trebui extinsa acoperirea 4G, clientul primind 500 MB de internet gratuit pentru vot.

Aplicatia Orange 4G Fun Kit poate fi folosita doar in baza unei conexiuni 4G de internet a Orange Romania, iar dupa accesarea sa, veti putea vota in sectiunea acoperire 4G. Acolo va trebui doar sa alegeti judetul in care doriti ca acoperirea sa fie extinsa, aplicatia marcand raspunsul vostru si alocandu-va automat 500 MB de trafic de date pentru cont.

Aceasta este prima oara cand un operator de telefonie mobila din Romania le ofera clientilor posibilitatea de a vota intr-o aplicatie zonele din tara in care acoperirea ar trebui extinsa. Bonusul de 500 MB de internet gratuit Orange este oferit si pentru alte tipuri de feedback dat in aplicatie, insa este alocat o singura data pentru interactiunea voastra.

Aplicatia Orange 4G Fun Kit poate fi descarcata din AppStore urmand acest link.

Orange 4G Fun Kit vot acoperire 4g

Orange 4G Fun Kit: În premieră, clienții sunt invitați să voteze zonele în care extinderea rețelei 4G să fie prioritară

Bucureşti, 24 august 2016. De astăzi și până pe 24 septembrie, clienţii care folosesc internetul de la Orange se pot bucura de conținutul preferat prin intermediul aplicației gratuite 4G Fun Kit. Aplicația le pune la dispoziție utilizatorilor trei categorii de conținut – Cărți audio, Filme și documentare, cea dedicată Selfie-urilor, precum și o secțiune de feedback.  Astfel, aceștia se vor putea bucura de streaming, upload și download la viteze de până la 300 Mbps, iar traficul în aplicație este gratuit pentru clienții Orange.

În premieră, prin intermediul aplicației Orange 4G Fun Kit, utilizatorii vor avea posibilitatea să voteze, în cadrul unei secțiuni dedicate, zonele în care acoperirea 4G să fie extinsă cu prioritate, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de utilizare a rețelei 4G cu cea mai mare acoperire la nivel național – 74% din populația totală a țării și 96,5% din populația urbană. În urma voturilor, Orange se angajează ca în perioada imediat următoare să extindă rețeaua 4G în cele mai votate 20 de județe.

Aplicația 4G Fun Kit include o selecție variată de cărți audio de la editurile Humanitas, Act și  Politon, documentare Discovery, rețete de la TV Paprika,  pastile umoristice din arhiva TVR și emisiuni despre sportivi, Mini-Replay,  plus cele mai bune momente de la X-Factor. De asemenea, aplicația le oferă clienților posibilitatea de a încărca instant cele mai simpatice selfie-uri de vacanță, pe care le pot împărtăși apoi cu prietenii.  La fiecare secțiune, clienții au opțiunea de a-și împărtăși opinia despre experienţa avută în aplicaţie și să primească 500 MB trafic de net. Bonusul este primit și de clienții care votează în secțiunea „Extinde acoperirea 4G” din aplicație și dau share acesteia pe rețelele sociale.