iPhone 7 PORNIT si functional apare intr-un VIDEO

Trei iPhone 7 Plus pornite si functionale apar intr-un clip video facut in China, iar aceasta ar putea fi prima oara cand vedem terminalele filmate.

Un clip video cu trei unitati ale iPhone 7 Plus aprinse si functionale a aparut in cursul aceste zile de la un cunoscut leakster, el incercand sa ne arate ceea ce va oferi Apple. Puteti vedea mai jos acest clip video care are o rezolutie precara, dar care prezinta trei iPhone 7 Plus identice pe care este instalat iOS 10, fara vreun dubiu.

In clip veti vedea ca persoana care prezinta cele trei iPhone 7 Plus ne arata si sistemul de widget-uri implementat de catre compania Apple, asta pentru a confirma ca ele ruleaza iOS 10. Separat, unul dintre terminale este intors cu spatele spre camera pentru a ne arata ca vorbim despre un iPhone 7 Plus, care are o camera duala montata.

Separat de acestea, nu exista alte dovezi ale faptului ca dispozitivele sunt intr-adevar iPhone 7 Plus, insa sursa clipului video este una de foarte mare incredere. Sonny Dickson ne-a prezentat acum doi ani tot ceea ce era de stiut in legatura cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus inainte ca Apple sa o faca, asa ca nu exista motive sa ii punem credibilitatea la indoiala.

iPhone 7 Plus pornite apar intr-un prim clip videp

Desi sursa este fara dubiu credibila, totusi in clip se poate observa ca toate cele trei iPhone 7 Plus par a avea butoane Home clasice, adica pe care se poate apasa. Din modul in care arata acestea pe camera, s-ar parea ca Apple nu a implementat cel buton Home 3D Touch despre care am auzit in atat de multe zvonuri aparute pe internet.

Desigur ca totul poate fi doar o problema de perspectiva si in realitate toate cele trei terminale iPhone 7 Plus sa aiba intr-adevar butoane Home 3D Touch, dar este greu de vazut asta. In orice situatie, cred ca acesta este intr-adevar primul clip video in care vedem trei terminale iPhone 7 Plus functionale prezentate de catre cineva.

Avand in vedere ca acest leak a aparut astazi, ma astept ca pana la noapte, sau poate chiar maine, sa vedem un clip video extins in care terminalele sunt prezentate in detaliu.