iOS 10 Apple Music – recomandari personalizate pentru muzica

Noaptea trecuta Apple a activat noua functie a iOS 10 care va afisa liste personalizate de muzica recomandata prin intermediul Apple Music.

Incepand cu iOS 10, compania Apple face o schimbare majora pentru Apple Music si le afiseaza abonatilor liste personalizate de melodii recomandate pentru ascultare. Desi in mod normal Apple facea asta folosind un algoritm intern, incepand cu iOS 10 lucrurile se schimba si editori angajati ai Apple aleg muzica in baza a ceea ce ascultam noi.

In fiecare zi de vineri cei de la Apple ne vor recomanda in sectounea For You, Pentru Dvs., a aplicatiei Muzica, Music, cate o lista de melodii, playlist, personalizata. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata acum acest tip de recomandare, ea aparand in terminalele celor care au oversiune beta a iOS 10 instalata si abonament Apple Music activ.

Aceste liste personalizate de melodii contin 25 de piese alese de catre angajatii Apple si puteti vedea ca exista inclusiv un amrcaj privind data de actualizare a listei. Melodiile pot fi ascultate sau descarcate direct in terminalele noastre, ca orice fel de muzica disponibila in Apple Music, iar asa puteti descoperi muzica noua, care v-ar putea placea.

Marea diferenta fata de ceea ce exista in iOS 9 si ceea ce va fi disponibil in iOS 10 pentru Apple Music este data de faptul ca aceste recomandari sunt facute de oameni si nu de calculatoare. Cat succes va avea acest sistem este greu de spus, insa este foarte clar faptul ca Apple vrea sa le ofere utilizatorilor ceva in ton cu nevoile lor.

ios 10 apple music afiseaza recomandari personalizate pentru muzica

9 COMENTARII

  1. Sunt foarte ok! Si ma gandesc cum știe atât de exact ce îmi place !?? Cred ca e cea mai buna aplicație de muzica! Dai un ban dar ai tot ce vrei

  2. *eu am ramas putin in urma cu stirile*.Este nevoie sa apas home button pentru a debloca iphone -ul in ios10 sau e de ajuns sa il ating?