iOS 10 genereaza foarte multe probleme

iOS 10 genereaza foarte multe probleme pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa cum era de asteptat de la o asemenea actualizare.

iOS 10 genereaza foarte multe probleme pentru o parte dintre utilizatorii care au instalat aceasta versiune a sistemului de operare pe iPhone, iPad si iPod Touch. Separat de problema blocarii terminalelor in timpul instalarii iOS 10, se pare ca exista si multe alte buguri care au fost intalnite de catre o buna parte dintre cei care au instalat deja iOS 10.

Vorbim despre buguri cu aplicatii care nu se deschid, se deschid si nu afiseaza date, sau se deschid si se inchid subit inainte de a incepe sa functioneze in mod corect. In aceeasi masura, unii utilizatori nu pot instala aplicatii din AppStore, altii nu pot face sincronizari cu iCloud Music Library, sau nu se pot loga la iCloud din terminalele lor.

iOS 10 are foarte multe probleme pe iPhone si iPad

Problemele de acest gen apar de fiecare data cand o actualizare atat de importanta pentru iOS este lansata si trebuie sa recunosc faptul ca n-am intalnit problemele acestea in versiunile beta ale iOS 10. In ciuda acestui lucru, se pare ca APple nu a reusit sa pregateasca un update care sa mearga la fel de bine pe toate cele peste 800 de milioane de terminale care-l pot instala.

Din pacate problemele apar in cele mai multe cazuri din cauza faptului ca prin update se transfera buguri si setari care nu sunt compatibile intre iOS 9 si iOS 10. Solutia pentru a rezolva aceasta problema este un restore fara a folosi date vechi, insa nimeni nu vrea sa piarda ceea ce are deja in dispozitiv, deci probleme vor exista.

Realitatea este ca iOS 10 are probleme diverse si foarte multe, iar acest lucru era de asteptat avand in vedere baza foarte mare de utilizatori, diversitatea foarte mare de iDevice-uri, dar si de setari disponibile pentru ele.

ios 10 probleme iphone ipad