Animatiile iOS 10 Messages nu functioneaza cu Reduce Motion

In aplicatia Messages, Mesaje, a sistemului de operare iOS 10 compania Apple a implementat o serie noua de animatii care ne permit sa trimitem mesaje mult mai interesante catre contactele noastre. Aceste animatii pot fi afisate pe intregul ecran, pot ascunde anumite mesaje, sau pot afisa diverse forme facute de catre noi scriind de mana.

Toate aceste animatii fac aplicatia Mesaje a iOS 10 mult mai interesanta, insa din pacate ele nu vor functiona cu una dintre functiile de care foarte multa lume se foloseste. Mai exact, daca aveti functia Reduce Motion activa, nu veti putea vedea animatii in aplicatia Mesaje, Messages a sistemului de operare iOS 10 pentru iDevice-uri.

Nu doar ca nu veti vedea acele animatii aplicatia Messages, Mesaje, a sistemului de operare iOS 10, dar nici nu veti putea trimite mesaje cu aceste animatii catre prieteni. Limitarea este impusa de catre Apple din cauza faptului ca aceasta functie dezactiveaza multe animastii in sistemul sau de operare, deci era normal sa le dezactiveze si pe cele din aplicatia Messages, mesaje.

Solutia pentru a rezolva problema este de a dezactiva Reduce Motion din meniul Settings > General > AccessibilityConfigurari, > General > Accessibilitate.

ios 10 animatii mesaje

3 COMENTARII