iOS 10 vs iOS 9.3.5 – comparatia performantelor

iOS 10 si iOS 9.3.5 apar intr-un test al performantelor menit sa ne arate cat de mari sunt diferentele in felul in care functioneaza iDevice-urile.

6

Acum ca versiunea finala a iOS 10 a fost lansata pentru lumea intreaga, iata ca avem ocazia de a vedea si o comparatie a performantelor facuta cu iOS 9.3.5. In clipurile video de mai jos puteti vedea cele doua versiuni ale sistemului de operare ruland pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, deci va puteti face o idee in legatura cu performantele fiecaruia.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Practic, iPhone 5 este cel mai afectat de acest upgrade, iOS 10 functionand ceva mai greu decat iOS 9.3.5 pe acest dispozitiv, dar acest lucru era de asteptat. Ca sa fiu sincer, diferentele in performante pentru iPhone 5 pe iOS 10 si iOS 9.3.5 nu sunt chiar atat de mari precum ma asteptam, iar asta pentru ca anul trecut iPhone 4S functiona mult mai greu cu iOS 9 decat cu iOS 8.

Anul acesta Apple ne face o surpriza foarte placuta si ofera performante doar usor mai proaste pe iPhone 5 cu iOS 10 comparativ cu iOS 9.3.5, deci lumea va fi mai multumita. In cazul celorlalte trei terminale diferentele sunt foarte mici spre insesizabile, pe masura ce ne apropiem de iPhone 6S, acest din urma dispozitiv avand performante foarte bune cu iOS 10.

Practic, Apple a optimizat extrem de bine iOS 10 astfel incat sa ruleze fara probleme inclusiv pe vechile sale modele de iPhone, iPad si iPod Touch. In aceasta idee, va puteti bucura de o functionalitate foarte buna pentru dispozitivele voastre, chiar daca va decideti sa faceti update-ul la noua versiune a sistemului de operare.

Chiar daca nu vedeti vreun test marcat cu iOS 10.0.1, performantele sunt aceleasi.