Prima Pagina Samsung Samsung data in judecata de catre un barbat ars de un Galaxy...

Samsung data in judecata de catre un barbat ars de un Galaxy Note 7

Compania Samsung are si primul proces cauzat de catre Galaxy Note 7, un barbat din Florida depunand cererea de chemare in judecata dupa ce a suferit arsuri din cauza produsului. Vorbim despre un smartphone Galaxy Note 7 care a luat foc in pantalonii unui barbat din Florida, acesta suferind arsuri, aparent, serioase din cauza sa.

Terminalul Galaxy Note 7 a luat foc in data de 9 septembrie si a ars materialul pantalonilor care s-a topit peste pielea piciorului barbatului, avand drept rezultat arsuri severe. Conform avocatului barbatului, acesta are o arsura adanca de gradul 2 pe picior care are forma smartphone-ului Samsung, degetul mare al acestuia fiind deasemenea ars.

Barbatul care are de suferit de pe urma terminalului Galaxy Note 7 predinte plata cheltuielilor medicale, salariile pierdute si daune cauzate de catre acest incident. Vorbim cel mai probabil despre cateva mii de dolari pe care cei de la Samsung vor trebui sa ii plateasca, cel mai bine fara a trece printr-un proces cu victima telefonului.

Avocatul companiei Samsung nu a dorit sa comenteze situatia, insa este clar ca Samsung va trebui sa plateasca pentru daunele provocate de catre terminalul Galaxy Note 7. Avand in vedere ca produsul nu se afla la incarcat si bateria i-a explodat spontan, este clar ca problema nu ar putea fi cauzata de catre utilizator, ci de catre un defect intern.

Ieri pesedintele Samsung SUA si-a cerut in mod public scuze, din cauza problemelor generate de Galaxy Note 7, intr-un clip video publicat de catre companie, insa asta nu va opri procesele viitoare.

Avocatul clientiului Samsung a avut urmatoarele de comentat: “Are o arsura adanca de gradul doi, in forma smartphone-ului, pe coapsa piciorului drept. Din pacate pentru clientul meu, rechemarea produselor pentru inlocuire a venit prea tarziu”.

galaxy note 7 ars proces

 • Srb Srb

  Si oamenii mai compara aceste produse cu bijuteria de iPhone

 • vali

  Daca era iPhone in cauza , @george era de părere ca trebuia sa plătească 1 mil de € pt ca e Apple . Mama lor de americani

 • vali

  E greu sa-l mai scoți pe samsung din groapa zaone

 • Mr. Tambourine Man

  Degeaba, tot are camera superioara lui ip 7

 • vali

  Teste regizate si plătite de samsung

 • Srb Srb

  ce camera? din moment ce nimic nu mai este functional dupa un asemena incident

 • V.P

  Repet , sa plateasca pentru ca sunt vinovati .

 • V.P

  Stai ca nu au trecut puntea , asteapta si tu sa treaca luna fara probleme .

 • Srb Srb

  pai cu note au inceput problemele dupa 2-3 zile de la livrare

 • V.P

  Asa este , nu exista scuza pentru asta .

 • George89

  Daca te referi la mine eu spun ca daca ia explodat acum nu ar trebuii Samsung sai plateasca ceva ……Samsung a repetat de multe ori ca terminalele trebuiesc inchise si duse la reprezentanta Samsung, ce a pazit pana acum? sau a crezut ca nu i se intampla lui

 • George89

  Da e greu pentru ca daca utilizatorii sa r inchide terminalele si le ar duce inapoi ar oprii eventualele explozii , dar se pare ca prefera sa stea cu ele asa

 • iTu

  Si daca informatia nu a ajuns la mine ca utilizator de note 7 ce vina am? Sau de ce nu ar mai fi samsung vinovata???

 • terrymada

  V-ati gandit ca unii din posesorii de note7 sunt neinformati? Sunt oameni care si le cumpara nu neaparat pt a naviga pe internet si citi stiri…cum era bunica aceea cu copilul caruia i-a explodat. Ala mic sigur habar nu avea si baba m-as mira sa stea cu ochii pe noutatile din domeniu..

 • terrymada

  George89 nu e asa man. In toate declaratiile de conformitate ale oricaui produs nu doar samsung cu siguranta scrie ca produsul este conform si nu lasa posibilitatea producerii unor explozii sau daune matariale sau umane in conditii de utilizare corecta. Cum ar fi sa iti cumperi un autoturism, sa aiba grave probleme la sistemul de franare, aia sa anunte in massmedia ca le recheama dar tu esti in varful muntelui cu cortul… Si cand cobori ramai fara frane si sari in prapastie…cine a pus im vanzare un produs neconform plteste. Ar trebui sa plateasca tot, inclusiv spitalizari, daune produse tertilor, daune morale si tot tacamul. Si fiti linistit ca vor aparea mai multe procese..

 • Lucyan

  Da,da,sunt regizate toate,zaone cauta si nu gaseste un test in care iphone sa iasă câștigător

 • Mateo Karlsson

  Ajunge informatia la tine fara sa te agiti tu. Am primit si eu mesajul de la samsung in care sunt rugat sa inchid note7 si sa il duc inapoi.
  Am folosit 2 saptamani note 7 fara probleme.

 • Viorel Predatorul

  Samsung poate informa clientii prin diferite metode, nu trebuie sa citesti blogurile de tehnologie pentru a afla de asa ceva
  Informarea poate veni printr-un mesaj trimid de la distanta, asa cum actualizeaza sistemul de operare, poate veni pe mail, poate veni prin furnizorul dispozitivului, etc.
  Intreaba-l pe @mateokarlsson:disqus cum a primit informarea.

 • George 89

  Pai cum cumperi NOTE 7, dacă nu te informezi ? Când cumperi așa un terminal premium presupun că ști data de lansare , pretul , specificațiile produsului
  Eu nu cred că după ce cumperi nu NOTE 7 îl ti pe post de bibelou si nu intri pe net

 • Mateo Karlsson

  Nu am avut probleme cu incarcatul, a fost ok.