Samsung data in judecata de catre un barbat ars de un Galaxy Note 7

Compania Samsung are si primul proces cauzat de catre Galaxy Note 7, un barbat din Florida depunand cererea de chemare in judecata dupa ce a suferit arsuri din cauza produsului. Vorbim despre un smartphone Galaxy Note 7 care a luat foc in pantalonii unui barbat din Florida, acesta suferind arsuri, aparent, serioase din cauza sa.

Terminalul Galaxy Note 7 a luat foc in data de 9 septembrie si a ars materialul pantalonilor care s-a topit peste pielea piciorului barbatului, avand drept rezultat arsuri severe. Conform avocatului barbatului, acesta are o arsura adanca de gradul 2 pe picior care are forma smartphone-ului Samsung, degetul mare al acestuia fiind deasemenea ars.

Barbatul care are de suferit de pe urma terminalului Galaxy Note 7 predinte plata cheltuielilor medicale, salariile pierdute si daune cauzate de catre acest incident. Vorbim cel mai probabil despre cateva mii de dolari pe care cei de la Samsung vor trebui sa ii plateasca, cel mai bine fara a trece printr-un proces cu victima telefonului.

Avocatul companiei Samsung nu a dorit sa comenteze situatia, insa este clar ca Samsung va trebui sa plateasca pentru daunele provocate de catre terminalul Galaxy Note 7. Avand in vedere ca produsul nu se afla la incarcat si bateria i-a explodat spontan, este clar ca problema nu ar putea fi cauzata de catre utilizator, ci de catre un defect intern.

Ieri pesedintele Samsung SUA si-a cerut in mod public scuze, din cauza problemelor generate de Galaxy Note 7, intr-un clip video publicat de catre companie, insa asta nu va opri procesele viitoare.

Avocatul clientiului Samsung a avut urmatoarele de comentat: “Are o arsura adanca de gradul doi, in forma smartphone-ului, pe coapsa piciorului drept. Din pacate pentru clientul meu, rechemarea produselor pentru inlocuire a venit prea tarziu”.

galaxy note 7 ars proces