Camera iPhone 7 este mai buna decat cea a iPhone 6S

Camera iPhone 7 este mai buna decat cea implementata in iPhone 6S, insa nu reuseste sa le intreaca pe cele din Galaxy S7 Edge, sau HTC 10.

Camera iPhone 7 este mai buna decat cea implementata in iPhone 6S, conform expertilor de la DxOMark, asta desigur daca simplele specificatii nu v-au convins deja. Camera iPhone 7 are un senzor de imagine cu deschidere f/1.8, fata de f/2.2 cat are cea din iPhone 7S, dimensiunea pixelilor fiind deasemenea cu 0.2µm mai mare, deci vorbim despre o imbunatatire semnificativa.

Cei de la DxOMark confirma faptul ca Apple a reusit sa imbunatateasca simtitor camera iPhone 7 in comparatie cu cea a predecesorului sau, insa din pacate mai mult decat atat nu avem. Aici ma refer la faptul ca iPhone 7 nu depaseste Samsung Galaxy S7/S7 Edge sau HTC 10 in ceea ce priveste calitatea pozelor si filmelor facute cu noua sa camera.

Cei de la DxOMark au acordat camerei iPhone 7 doar 86 de puncte in testele lor, cu 2 puncte mai putin decat ceea ce au oferit terminalelor mentionate anterior. Vorbim despre 4 puncte in plus fata de ceea ce a fost oferit iPhone 6S, asa ca fata de acest terminal exista o imbunatatire de 5% in punctajul acordat de catre acesti experti in fotografie.

Camera iPhone 7 nu este mai buna decat cea a Galaxy S7 Edge, sau HTC 10

camera iphone 7 test

Camera iPhone 7 este mai buna si decat cea a iPhone 6S Plus, iar asta cel mai probabil multumita deschiderii si a dimensiunii pixelilor, deoarece ambele au acum stabilizatoare optice de imagine. Cei de la DxOMark au remarcat faptul ca iPhone 7 inregistreaza poze care au dynamic range mai bun, conserva mai bine detaliile su au mai putine artefacte, stabilizarea fiind desigur mult mai bune.

Camera iPhone 7 se descurca foarte bine in conditii de luminozitate buna, dar asta stiam deja, performantele sale in conditii de luminozitate scazuta fiind deasemenea imbunatatite. In ciuda acestor imbunatatiri, ea nu este mai buna decat cele ale terminalelor Samsung lansate in luna martie, sau decat camera din HTC 10.

camera iphone 7 test 1

Camera iPhone 7 a obtinut note mai bune la inregistrarea de poze decat de clipuri video, reducerea numarului de artefacte fiind una dintre imbunatatirile semnificative remarcate de catre experti. Acest lucru a mai fost laudat in cateva randuri, dar asta nu ii aduce aceste camere titlul de cea mai buna camera implementata intr-un smartphone.

note camera iPhone 7

Toata lumea a spus ca marele avans tehnologic pentru camera este facut anul acesta pentru iPhone 7 Plus, nu pentru iPhone 7, iar acest lucru este pe deplin confirmat de catre experti, desi multi stiati deja asta.

9 COMENTARII

  1. prefer 2 pcte mai putin…decat bombe !!!! iar daca vrei camera overall cea mai buna iei 7 plus..deja ai si zoom optic si calitate buna pt low conditions etc

  2. Cred ca camera iPhone e cea mai perfecta pentru ce vrea userul,si nu cred ca poti ca sa observi fiferentele intre ce scoate S7 si ce scoate iPhone 7. Nobody nu merge cu microscop la el ca sa vada diferences sau alte alea. Sa vezi iPhone 8 ce perfect o sa fie!

  3. Cam asta e! Cand strugurii sunt acri zici ca oricum nu aveai nevoie…. Ca-n “comunism”: nu e bun ce e bun, e bun ce mi se ofera ca oricum merge si asa :)))

  4. Azi ma jucam cu telefoanele. EDGE și I7. La selfie în low light câștiga detașat EDGE. Culmea I7 mai luminase și ecranul.
    Ar trebui sa ai două telefoane în paralel Zaone sa vezi avantajele și de angajeze fiecăruia pentru a fi mai imparțial.
    Bateria e mai bună pe iPhone