Flowing ~ Meditation & Mindfulness este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Flowing ~ Meditation & Mindfulness este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch. DUpa cum ii spune si numele, vorbim despre un titlu care are menirea de a ne ajuta sa ne relaxam si sa avem sesiuni de meditatie mult mai bune atunci cand avem timp sa le facem folosindu-ne iDevice-urile.

Flowing ~ Meditation & Mindfulness este cea de-a treia versiune a jocului Windy, lansat in cursul anului 2014 in AppStore, iar cu ajutorul sau ne putem imbunatati inclusiv somnul. Aceasta aplicatie ne transporta intr-o lume virtuala in care sunetele combinate cu imaginile ne ajuta sa ne relaxam mai jos pentru a avea un somn mai linistit si nu doar atat.

“Upgrade your sleep, focus & productivity with Flowing, the third sequel to popular Best of 2014 app Windy. Imagine you could sleep outside in nature instead and enjoy the sights and sounds of wonderful streams, waterfalls & rivers recorded in psychoacoustic 3D for headphones. As if you were there. And if you felt like it, imagine you could mix in some extra 3D nature sounds such as rain on a tent or birds in the trees around you. Get the great sleep you deserve.”

Flowing ~ Meditation & Mindfulness contine inregistrari pentru o gama foarte variata de sunete linistitoare, iar in momentul in care le ascultam folosind o pereche de casti ne putem bucura de efectul lor relaxator. Conform dezvoltatorilor, aplicatia contine nu mai putin de sase scene cu sunete relaxante legate de apa, ele fiind perfecte pentru ascultare la casti.

Separat, exista alte scene muzicale facute de catre compozitorul David Bawiec, trei sesiuni de meditatie ghidata de catre Lua Lisa si multe alte mix-uri de muzica menite sa ne relaxeze.

  • Six high-quality flowing water scenes in 3D for headphones.
  • Three incredible musical masterpieces by Hollywood’s rising star composer David Bawiec.
  • 3 guided meditations by Australian rising star Lua Lisa.
  • Sleep & meditation timer.
  • Mix in music, rain, rain on tent and birds.
  • Illustrations by the world’s best nature illustrator, Marie Beschorner.
  • Motion-controlled 3D parallax sceneries.

Flowing ~ Meditation & Mindfulness este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.