iPhone 7 – cablul ideal pentru orice utilizator

Daca aveti un iPhone 7, sau orice alt model de iPhone sau iPad, si doriti sa aveti la voi tot timpul un cablu care sa poata fi conectat la orice tip de port, ei bine x-connect este denumirea sa. Vorbim despre un accesoriu care cauta acum finantare prin intermediul Indiegogo, acesta incercand sa le ofere utilizatorilor versatilitate completa.

Conform producatorilor x-connect, acest cablu contine aproape orice tip de de conector USB pe care l-am putea folosi in viata de zi cu zi, deci nu veti ramane vreodata descoperiti. De la compatibilitate ci un USB standard si pana la compatibilitate cu microUSB sau USB-C, cablul x-connect are tot ce ne trebuie, intr-un format compact.

x-connect este format dintr-un cablu standard cu un conector standard, plus o serie de capete de tip conector, care se ataseaza magnetic la cablul principal. Practic, introducerea si scoaterea cablului din conector se face la fel de simplu precum in cazul utilizarii unui conector magsafe, simpla apropiere si aliniere fiind suficienta pentru a face conectarea.

Cablul poate fi conectat in orice orientare la conector, deci nu va trebui sa va mai faceti griji in legatura cu modalitatea in care faceti conectarea. x-connect este un accesoriu grozav care a strans deja de 4 ori mai multi bani decat avea nevoie pentru a fi lansat pe piata, deci peste o luna creatorii sai vor primi banii stransi, iar produsul ar putea ajunge in magazine in iarna.

iphone-7-cablu-ideal

iphone-7-cablu-ideal-1