Prima Pagina accesorii iPhone 7 – cablul ideal pentru orice utilizator

iPhone 7 – cablul ideal pentru orice utilizator

Daca aveti un iPhone 7, sau orice alt model de iPhone sau iPad, si doriti sa aveti la voi tot timpul un cablu care sa poata fi conectat la orice tip de port, ei bine x-connect este denumirea sa. Vorbim despre un accesoriu care cauta acum finantare prin intermediul Indiegogo, acesta incercand sa le ofere utilizatorilor versatilitate completa.

Conform producatorilor x-connect, acest cablu contine aproape orice tip de de conector USB pe care l-am putea folosi in viata de zi cu zi, deci nu veti ramane vreodata descoperiti. De la compatibilitate ci un USB standard si pana la compatibilitate cu microUSB sau USB-C, cablul x-connect are tot ce ne trebuie, intr-un format compact.

x-connect este format dintr-un cablu standard cu un conector standard, plus o serie de capete de tip conector, care se ataseaza magnetic la cablul principal. Practic, introducerea si scoaterea cablului din conector se face la fel de simplu precum in cazul utilizarii unui conector magsafe, simpla apropiere si aliniere fiind suficienta pentru a face conectarea.

Cablul poate fi conectat in orice orientare la conector, deci nu va trebui sa va mai faceti griji in legatura cu modalitatea in care faceti conectarea. x-connect este un accesoriu grozav care a strans deja de 4 ori mai multi bani decat avea nevoie pentru a fi lansat pe piata, deci peste o luna creatorii sai vor primi banii stransi, iar produsul ar putea ajunge in magazine in iarna.

iphone-7-cablu-ideal

iphone-7-cablu-ideal-1

 • ChiurcaPowa

  @zaone crezi ca este certificat? Nu dauneaza bateriei iPhone-ului? Mersi

 • alexabv

  Nu mai merge busola dar nu conteaza e fain

 • Cablul in sine nu e vreodata problema. Incarcatoarele sunt cele care pot omora oameni sau baterii.

 • Ovidiu Geblea

  Am avut o problema cu un iPhone 5s (vechi de cca un an jumate) care dintr-o data nu se mai incarca (a fost incarcat numai cu incarcatorul lui, insa dupa un an cand cablul lui original s-a rupt l-am incarcat cu chinezarii mai ieftine). Am dus tel la service (in Craiova, pt ca eu sunt din Craiova) si mi s-au cerut 250 ron pt reparatie fara sa se uite la tel mai mult de 2 minute, spunandumi-se ca s-a stricat un microcip din cauza cablurilor folosite. Telefonul mi-a fost gata intr-o ora… Deci, nu stiu ce sa spun despre treaba cu “cablurile nu afecteaza telefonul”.

 • terrymada

  Confirm ca se pot folosi orice cabluri…am folosit o multitudine de soiuri. Si certificate Mfi si chinezarii de 5 lei si altele. Orice cablu care se strica o face prin a se intrerupe sau a face scurt. Deci curentul nu mai ajunge in portul de incarcare al telefonului. Insa problemele sunt cu incarcaroarele. Daca variaza mult fata de standard valorile atunci pot aparea daune

 • Claudiu Daniel

  Iar acest cablu minune nu cred ca aduce ceva nou !
  Am vazut pe piata o multime de cabluri de calitate cu toate mufele posibile existente !

 • sawrl

  sustin si eu cele spuse de tine!