Prima Pagina Google Google Pixel vs iPhone 7 – comparatia detaliata a camerelor

Google Pixel vs iPhone 7 – comparatia detaliata a camerelor

Camerele Google Pixel si iPhone 7 apar astazi intr-o comparatie detaliata menita sa ne arate care dintre cele doua este capabila sa inregistreze poze mai bune. Camera noului smartphone Google a fost laudata ca fiind cea mai buna implementata vreodata intr-un smartphone, atat pentru inregistrarea de poze, cat si de clipuri video.

Desi Google Pixel este disponibil in doua versiuni, ambele au acelasi tip de camera implementata, insa in cazul Apple, alegerea iPhone 7 nu este cea mai potrivita. iPhone 7 Plus are o camera mult mai buna pentru inregistrarea de poze, sa probaibl vom vedea o comparatie si cu acest terminal in viitorul nu foarte indepartat.

Deci, carei camere ii acordati victoria in acest test ?

 • se7en

  Parerea mea ca iphone 7 e mai bun. La poza cu ala la fereastra si cu masa de biliard mi s-a parut ca pixel a facut poze mai bune

 • Srb Srb

  Corect

 • Marius

  Par similare, ambele cu avantaje si dezavantaje … totusi parca tot iphone 7plus e usor mai buna

 • Se7en15

  E iphone 7 in video

 • David

  la poza cu Henry VII se vede deplasat diferenta dintre cele doua telefoane(lipsa foarte mare de detalii in cazul lui pixel)

 • ibadea

  Iphone 7 nu distorsoneaza obiectele

 • marcel

  Destul de slăbuț… amândouă

 • mariusr22

  Poza cu fereastra e putin diferita la iphone fata de pixel. In cadrul tras cu iphone draperia e putin mai desfacuta, implicit lasa mai multa lumina sa intre si afecteaza mult balansul de alb, expunere, iso si toata poza. Per total si e u cred ca pixel face poze usor mai saturate decat iphone, insa ambele sunt la nivelul de poze facute cu telefonul. In continuare nu se compara cu pozele facaute cu un dslr sau un mirrorless mai bun.

 • terrymada

  Culori mai aprinse nu e un plus pt pixel. Dimpotriva. Culorile ar trebui redate natural. In majoritatea situatiilor pixel amestecta detaliile lasand impresia de perfectiune. Pozele cu portocalele si cu floarea roz sunt cele mai elocvente. Coaja portocalei adevarate nu va fi niciodata “lisa” ca teava unui pistol fara ghinturi… Aspect pe care iphone il arata iar pixel il uniformizeaza fara drept