Shadow Bug este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Shadow Bug este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple prin intermediul AppStore pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea pe care o ofera jocul Shadow Bug, noi asumandu-ne rolul unui erou ninja menit sa-si salveze fabrica in care traieste.

Dupa cum puteti observa, in Shadow Bug menirea noastra este de a distruge cat mai multe creaturi in fiecare nivel al jocului pe care il parcurgem. Eroul nostru are la indemana cele mai bune si mai puternice arme pentru a infrange armata de monstri care este trimisa imptriva lui de catre dezvoltatorii lumii virtuale.

“You are the overpowered ninja hero Shadow Bug! Save your home forest from the evil factory by slicing monsters to pieces. TAP ON THE MONSTER! Leap, slash, splash! One finger is all you need. Become the ultimate ninja and adventure through beautiful and twisted landscapes full of action and adventure.”

Fiecare dintre nivelele Shadow Bug este facut special de catre dezvoltatori pentru a ne oferi cea mai buna experienta de joc, titlul fiind unul extrem de apreciat in AppStore. Desigur ca exista si lupte cu bossi si un fundal grafic de exceptie pentru a ne oferi cea mai buna experienta pentru un joc de acest gen disponibil in AppStore.

  • Hand crafted levels filled with action, exploration and puzzles.
  • Memorable boss fights.
  • Mesmerizing art with picturesque parallax backgrounds and mystical silhouettes.
  • Breathtaking soundscape with an epic soundtrack and immersive sound effects.
  • Leaderboards for speedrunning levels.
  • A completely new take on platformer games.

Shadow Bug este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore, urmand acest link.