Sony lanseaza 5 jocuri pentru iOS si Android

Daca Nintendo va duce in sfarsit Super Marion Run pe iOS, cei de la Sony nu se pot lasa mai prejos, asa ca au anuntat lansarea a nu mai putin de 5 jocuri pentru platforma Apple. Ele urmeaza sa fie disponibile inclusiv pentru platforma Android, iar asa Sony va avea jocuri disponibile pentru utilizatorii de terminale mobile din lumea intreaga.

Vorbim despre 5 jocuri care vor fi portate de pe platforma Playstation pe iOS si Android, subsidiara ForwardWorks urmand a fi cea care le va lansa in magazinele de aplicatii. Desigur ca Sony nu a anuntat si posibilele date la care va lansa jocurile, dar se pare ca anul viitor am putea vedea primul titlu de la compania asiatica pentru utilizatori.

Sony va lansa jocurile initial in Japonia si apoi in alte tari asiatice, deci probabil vorbim despre jocuri care sunt deja populare in Asia. Pentru SUA si Europa nu au fost anuntate deocamdata posibile jocuri care urmeaza sa fie lansate, deci exista sansa ca Sony sa se concentreze exclusiv pe Asia in cadrul acestor lansari, lasand restul lumii fara jocuri.

Jocurile pentru console nu sunt la fel de populare precum cele pentru terminale mobile, dupa cum e si normal, iar ele nu genereaza la fel de multi bani, acest lucru fiind deasemenea normal. Fara numele jocurilor si fara posibile lansari in Europa sau SUA, ramane de vazut cat succes vor avea jocurile mobile ale celor de la Sony.

“Sony Corp.’s PlayStation unit plans to release five or six smartphone games in the year ending March 2018, the company said Friday, its latest attempt to lure more casual gamers to its high-end gaming platform. Sony Interactive Entertainment Inc., the PlayStation unit, said the games would be released in Japan for Apple Inc.’s iOS operating system and Google parent Alphabet Inc.’s Android platform through its subsidiary…”

sony-playstation

1 COMENTARIU

  1. Mario doar l-au prezentat…la anul când se va lansa iPhone 8 probabil antunci îl va lansa sau îl mai prezintă odată cu ceva nou adăugat:))) nu cred ca vedem noi anul asta mario…