FIFA Mobile Football este cea mai buna aplicatie a saptamanii

1

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

FIFA Mobile Football a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul saptamanii trecute, jocul facand parte din seria FIFA dezvoltata de catre cei de la EA Games pentru fanii din lumea intreaga. V-am spus acum cateva saptamani ca FIFA Mobile Football va fi lansat in luna octombrie, iar acum il puteti descarca pe iDevice-urile voastre direct din AppStore.

Conform celor de la EA Games, FIFA Mobile Football a fost regandit pentru a oferi o experienta noua de joc pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre. Mai exact, vorbim nu doar despre un motor grafic imbunatatit, ci si despre un sistem de control care rezolva multe dintre problemele versiunilor anterioare oferite pentru iOS.

FIFA Mobile Football are pentru noi nu mai putind e 650 de echipe din 30 de ligi din lumea intreaga, 17.000 de jucatori de fotbal din lumea reala fiind reprezentati in joc. Teoretic, vorbim despre jocul de fotbal pentru iOS cu cele mai multe echipe si cei mai multi jucatori reali, deci veti gasi nu doar echipa, ci si jucatorii vostru favoriti.

“Playing football has never been more exciting than in the new FIFA Mobile! Build and manage your team, go head to head, and keep coming back for daily content. Whether you’re a savvy veteran or just starting out on the football pitch, FIFA Mobile is bigger and better than ever, completely redesigned and built exclusively for mobile with a download size of under 100 MB – meaning you can get into the game while on the go.”

FIFA Mobile Football pune foarte mare accent pe fotbalul de atac si EA Games ne permite sa participam la evenimente live din intreaga lume special create pentru joc. Mai mult decat atat, acum putem colabora cu prieteni din intreaga lume pentru a juca in diverse ligi, deci avem parte de o multitudine de moduri noi de joc.

“Over 30 leagues, 650 real teams, and 17,000 real players make FIFA Mobile an authentic football experience you won’t want to put down. Select your favorite team and build it your way with a fresh approach to obtaining players and squad-building. Add depth to your squad, make line up adjustments on the fly, and quickly tweak tactics before every match to master the art of rotation, invaluable in modern football.”

FIFA Mobile Football este disponibil pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.